Март '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 02, 2007 2:36 pm

Ами Асата стават. Това е най-доброто което мога да кажа за тях. Просто очаквах филм от класата на Ричи/Тарантино (или поне трейлъра навяваше такива сравнения :( ), но уви. Иначе имаше точни попадения, на като цялостна картинка нещо не се получи.

А неонацистите бяха велики. :lol: Както и краят много ми хареса, колкото и да беше клиширан, просто беше направен готино.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 05, 2007 3:56 am

Дръпнах го само да гледам края пак. Е сигурно 5 пъти го изгледах вече. БРУТАЛЕН Е. Въобще не е клише, а музиката просто НЯМА да я коментирам.

Знам, че се повтарям.

ЕДИТ: ОМГ ТЕМАТА ОТ КРАЯ Я ИМА В НАЙ-ПЪРВАТА СЦЕНА!!!!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 05, 2007 9:53 am

бе ше го изгледам довечера на компа тука асата да ги видим аджеба тия нео-та кви са ;) Ще рискувам и с минимоите поне мога да превъртам ако не ме радва.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 05, 2007 2:27 pm

Аз го нарекох "безумен" (края на Асата) и явно на всички се харесва. :)

Ксел, не мой минимоите, брат! :o Хеле пък на компа, гдето и гърчавите ефекти се не видат. Съвсем нема смисъл, казвам ти. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 05, 2007 6:47 pm

shayhiri wrote:Аз го нарекох "безумен" (края на Асата) и явно на всички се харесва. :)

Ксел, не мой минимоите, брат! :o Хеле пък на компа, гдето и гърчавите ефекти се не видат. Съвсем нема смисъл, казвам ти. :roll:
Безумен в добър или лош смисъл? Ако кажеш лош ще започна зъл флейм уор.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 05, 2007 6:59 pm

Няма да кажа.
shayhiri wrote:Финалът, колкото и безумен да е, ми хареса. И музичката бива - особено, да, на финала.
И как така ше флеймиш брат спартанец бе? С 1001 поста? :lol: Ние си се поддържаме, очевидно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 05, 2007 7:01 pm

shayhiri wrote:Няма да кажа.
shayhiri wrote:Финалът, колкото и безумен да е, ми хареса. И музичката бива - особено, да, на финала.
И как така ше флеймиш брат спартанец бе? С 1001 поста? :lol: Ние си се поддържаме, очевидно.
Бате ти спамиш като обезумял, оставаше и да нямаш 1000 поста вече :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 05, 2007 7:20 pm

Кой спами, бе?! :evil:... :idea: Ах, как ме провокира да пусна спамерски пост... :roll: Нищо, тъкмо да може да се направи сравнение с предишните ми 1000, в които, смея да твърдя, няма нищо излишно. 8-)

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Apr 05, 2007 7:57 pm

Очакваме всеки момент даже някой да ги събере в едно томче и да ги пусне ама на хард къвър щото няма нищо излишно все пак :wink: :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 05, 2007 8:04 pm

Първо трябва да закупи авторските права.

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Apr 05, 2007 9:06 pm

Не знам кой ще купува авторските права, но аз ще ги защитавам! Явно в това има ужасно много хляб... >.>
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 28, 2007 3:59 pm

shayhiri wrote:Ъ-ъ, гледах Артур и незнам си кви на Бесон. :neutral: Прав съм бил да го псувам. Whatever credibility he had is so gone... :roll: Историята и диалогът са чудовищно зле. И си ги е писал той, идиотът. И има и книги по тях. И се правят още две серии. Които, надявам се, ще се провалят вдън земя и ще завлекат и Бесон със себе си. Първият беше провал общо взето (особено в Щатите), така че нещата натам отиват.

Божке, кво ли не съм изтърпявал за малко три де анимацийка?! (Тя поне да беше нещо добро, пък то...) Как да обясня колко е лош? :idea: Ерагон беше изпиратствана идиотщина за 12-, нали така? :idea: Това е абс същото - но за до шестгодишни. (Макар протагонистът да е на 10.) Всъщност, като се замисля, филмът има всички качества да стане любим на Спарки, така че по-добре да оставя ревюто на него.
http://kino.dir.bg/material.php?id=5984 :twisted: