Demandred wrote:"Тоя утрепан отбор" сгази Юнайтед тази вечер, бая късмет имаха да не паднат с повече манчовците.
Резултат от 3:1 или 4:1 щеше да си бъде съвсем на място. Признавам си, че чак толкова добра игра не очаквах от любимият отбор. То късмет късмет за т`ва вратарче от Манчестър, но в повече му дойде.

Само за статистиката ще отбележа, че при последните си 5 гостувания имаме 4 равни мача, така че не бързайте със сметките. Явно всички играчи(и от двата отбора) са доволни от резултата, освен разбира се мениджърът Фъргюсън.
Цитат: „Имайки предвид, че играхме с 10 човека срещу 12, резултатът е приемлив. Нямам претенции относно изгонването на Скоулс, това е неговият стилна игра, но в евротурнирите подобни влизания винаги биват наказвани. Съдията обаче позволи на домакините да го провокират да дава картони на нашите играчи. Киву правеше това през целия мач. Едвин нямаше какво да стори. Той изби удара, но за съжаление топката отиде право на крака на Вучинич. За мен е по-важно да обърнем внимание на нашето попадение – великолепна импровизация и майсторски завършек. По-красив гол няма да видим тази вечер”
Даже и като падне пак успява да дразни хората с глупавите си исказвания
ЕДИТ: Кихаха няма да си единствнния. Като се има предвид, че по-голямата част от съучениците ми са от Ман Юнд доста има да ме черпят от басове.