Шампионската лига

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Apr 04, 2007 11:36 am

На Ливърпул ли? :)
Твърде са... червени за вкуса ми. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Wed Apr 04, 2007 1:08 pm

Рома рулз!!
От 7 години съм фен на римските вълци(и италиянският национален отбор) и ето че последните 2-3 години мога да се гордея с това. Днес ще разпилеем Ман Юнайтед. Всъщност англичаните ги бях отписал още на осмина финалите и само жребия им помогна да минат напред. Така че прогнозата ми за довечера е твърдо победа за Рома.

Прогнозата ми за Челси - Валенсиа е 3:1 или 3:0 , но трите гола на Челси са сигурни.
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 04, 2007 1:39 pm

Рома рулз!!
От 7 години съм фен на римските вълци(и италиянският национален отбор) и ето че последните 2-3 години мога да се гордея с това.
Похвално. ;) И аз съм голям фен на Рома.

Но аз не съм оптимист за довечера, много трудно ще е срещу Ман Юн.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Apr 04, 2007 4:59 pm

Байерн имаха нечовешки късмет, ще каже човек, че съдбата им връща за финала през 1999 година. Две положения и то след фалове и разбърквания в наказателното поле - два гола. Дано късметът да е с тях и на реванша, защото Милан силно ме дразнят напоследък.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 05, 2007 12:42 am

1:0 НА ОЛД ТРАФОРД ВЕЧЕ ГО УСЕЩАМ! ВСИЧКИТЕ РОМА-ФЕНЧЕТА ЩЕ МИ ЯДЕТЕ ОТЛЕЖАЛИТЕ ЧОРАПКИ.

Сега сериозно, не съм гледал мача заради рд-то на Николов, ама гледам са изгонили Скоулс, баси....ако Ман и сега отпаднат срешу тоя утрепан отбор просто ще умра

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Apr 05, 2007 3:36 am

"Тоя утрепан отбор" сгази Юнайтед тази вечер, бая късмет имаха да не паднат с повече манчовците.
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 05, 2007 4:00 am

Demandred wrote:"Тоя утрепан отбор" сгази Юнайтед тази вечер, бая късмет имаха да не паднат с повече манчовците.
Тва ми го кажи в събота в очите да видим какво ще стане. Аз като опре до футбол не говоря много-много.

п.с. Сори, ама винаги съм искал да напиша такъв пост.

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Thu Apr 05, 2007 9:48 am

От 1 страна се радвам,че спечелиха,но от друга ми е кофти,защото ще ми се наложи да черпя... :?

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Thu Apr 05, 2007 9:48 am

Demandred wrote:"Тоя утрепан отбор" сгази Юнайтед тази вечер, бая късмет имаха да не паднат с повече манчовците.
Резултат от 3:1 или 4:1 щеше да си бъде съвсем на място. Признавам си, че чак толкова добра игра не очаквах от любимият отбор. То късмет късмет за т`ва вратарче от Манчестър, но в повече му дойде. ;) Само за статистиката ще отбележа, че при последните си 5 гостувания имаме 4 равни мача, така че не бързайте със сметките. Явно всички играчи(и от двата отбора) са доволни от резултата, освен разбира се мениджърът Фъргюсън.

Цитат: „Имайки предвид, че играхме с 10 човека срещу 12, резултатът е приемлив. Нямам претенции относно изгонването на Скоулс, това е неговият стилна игра, но в евротурнирите подобни влизания винаги биват наказвани. Съдията обаче позволи на домакините да го провокират да дава картони на нашите играчи. Киву правеше това през целия мач. Едвин нямаше какво да стори. Той изби удара, но за съжаление топката отиде право на крака на Вучинич. За мен е по-важно да обърнем внимание на нашето попадение – великолепна импровизация и майсторски завършек. По-красив гол няма да видим тази вечер”

Даже и като падне пак успява да дразни хората с глупавите си исказвания ;)

ЕДИТ: Кихаха няма да си единствнния. Като се има предвид, че по-голямата част от съучениците ми са от Ман Юнд доста има да ме черпят от басове. :lol: :lol: :lol:
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Apr 05, 2007 11:03 am

Рома добре играха, ама според мен се изхвърляте че са смачкали Юнайтед. Сега честно - колко чисти положения имаха, като все пак не броим ударите извън наказателното за чисти положения. А спасяванията на Сар не са никакъв късмет, можеше и головете даже да спаси - след като ебаха мамата на Чех и Буфон е във Серия Б, Сар заедно със Касиляс е най-добрия вратар в света.
Това че Ман Юнайтед игра супер зле и съм супер разочарован че даже не се опитаха да изравнят е друга тема. И че Пол Скоулс дето според мен е един от тримата най-добри плеймейкъри в света в момента, няма да играе в реванша пак е друга тема...

П.С. Да отбележа - и Юнайтед са ми твърде червени и принципно предпочитам Рома да продължи. :)))
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Apr 05, 2007 11:36 am

Сори, ама винаги съм искал да напиша такъв пост.
Поне да беше избрал някое истинско заяждане, за да му отговориш така, а не моя невинен последне пост. ;)
Don't be a lawyer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 05, 2007 12:03 pm

Не че нещо ма да наричаш Едвин ван дер Саар, дето играе от близо 15 години, "вратарчето на Манчестър" е доста смеличко ;р
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 05, 2007 2:07 pm

Corwin wrote: П.С. Да отбележа - и Юнайтед са ми твърде червени и принципно предпочитам Рома да продължи. :)))
а Рома малко червени ли са ти? :lol:
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Apr 05, 2007 2:18 pm

Те са по-малко червени. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Thu Apr 05, 2007 2:24 pm

Lord Annorion wrote: ЕДИТ: Кихаха няма да си единствнния. Като се има предвид, че по-голямата част от съучениците ми са от Ман Юнд доста има да ме черпят от басове. :lol: :lol: :lol:
Не е от това.Миналата година се изцепих,че ако Рома спечелят купата ще черпя. :)