Кикаха wrote:Някой може ли да даде линк за втория сезон на Рим?Ако може да не е от торент,че имам някакви странни проблеми с торентите.

А ягодки и шампанско към сериалчето искаш ли?
Само на торенти, на арената го има целия, засега ги търси епизод по епизод десетте, до няколко дни ще ги има всичките на един голям торент.
Бтв гледах новия Лост. Абсолютно ненужен филър епизод...ПОне беше яка една друга гледна точка за основните събития в сериала досега. За чий беше Хичкок-края обаче.....
ЕДИТ: Загледах Декстър от вчера. Много съм доволен дотук. Друг е моментът, че на моменти се плаша, защото имам чувството, че гледам себе си (донякъде, спокс, все още съм дибел енд грозен).
Единственото продуктивно нещо от дръгленето ни с Ян от преди страничка е, че се поинтересувах от Вавилон 5 и се оказва, че не съм гледал и половината от него. Навсякъде в нет-а МОЩНО се хвали историята и казват, че пичът си го е измислил още от начало КАТО ЗА ПЕТ СЕЗОНА, което определено вдъхва респект. Почнах уж да го дърпам от арената, ма са го качвали май миналата година и почти няма сийд:(. ТУк пак ще помоля Ян ако не ме мрази прекалено много да ми ги метне. Не за друго, просто са 11 двд-та и гърчът ще е стабилен от външен....
ЕДИТ2: моля тази тема да бъде прекръстена от админовете на просто "Сериали", тук вече дрънкаме за де що има сериал и много по-малко за Призън Брейка. Аз като човек, гледаш с настървението на американска домакиня в климактериум имам нужда да ми е прегледно!