Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Mar 26, 2007 4:55 pm

Мен пък Battlestar Galactica продължава да си ме кефи, и краят на сезон си беше в най-добрите традиции. Но наистина имаше прекалено много пълнеж този сезон, и се надявам в четвъртия най-накрая да приключат с историята, защото прекално много се разтегли. Все пак имаше един намек, че нещо може би ще се случи най-накрая:
Spoiler: show
Все пак в последните кадри се видя Земята, ако не друго.
Ако това за Prison Break е вярно, значи толкова по-зле. Баси тъпнята, то така могат да ги пъхат от един затвор в друг, ако щат и 10 сезона. Аз продължавам да съм на мнението, че сериалът не трябваше да е такъв на първо време, а просто мини серия, но не би. А онова, че някой от главните герои може да гривне дръвцето най-вероятно означава, че някой от актьорите ще се снима в някой филм.

Рим още не съм го гледал, но дори и да е леко прибързан края, пак си остава един от най-добрите исторически сериали в последните години. Пък и не може да продължава вечно, все пак следват сравнително отблизо действителната история, така че това беше.
This signature is not yet rated

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Mar 26, 2007 4:57 pm

Лично за мен Prison Break е супер боза. Но героите ми хареса, поне първите 8 серии които гледах.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 6:24 pm

Живик, за съжаление този "намек" си виси във въздуха от първи сезон още и нищо не се случва...Ако не бяха култовия адвокат и опълчването на Лий срещу баща му със сигурност щях да заспя. 20 серии на вятъра - поне за мен това е равносметката...

Освен това:
Spoiler: show
Тай и Тирол да са сайлони??? Е това, ако не е най-безумната недомислица не знам какво е...Просто беше прекалено отрязано накрая, с повече въпроси отколкото отговори, някак си малоумно и безмислено...Сега добре си направиха материал за още 20 серии филър на тема "житейската криза" на новоизлюпените силони, бивши главни герои на сериала....Аман. Искрено.

Изгледай Рим и поствай мнение да видим дали само на мен нещо ми липсват две серии:(. [/spoiler]

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Mar 26, 2007 6:29 pm

Muad_Dib wrote:Гледал съм го по телевизията като го даваха и то достатъчно време. Да наистина, там не става въпрос за кораб, а за станция...чутовна е разликата определено.

Е след тоя твой пост искрено ми се иска да изоставя целия "конструктивен" маниер....Откъде накъде аз ще пиша по половин страница пост, за да обясня, след което ти можеш да напишеш просто смешник и толкоз? Защо и аз пък да не почна да се държа пак така, че и тази тема да отиде в тоалетната??? Писна ми от предубеденост в тоя форум, ти случайно да си ми светил на главата, че да знаеш дали съм гледал Вавилон 5? Да си ме познавал въобще като съм го гледал по ПРО7, защото по първа не го дадоха целия??? Откъде накъде решаваш, че някой е смешник и ти имаш право директно да обидиш вместо да аргументираш собствената си теза? Може би наистина за човек, който обича сай-фай сериалът би бил качествен. Аз обаче не обичам особено много и точно заради това само Галактиката ме грабна.

Жив и здрав.
Да си си чел постовете скоро? Ти си човека дето се скъсва да сипе обиди и да нарича с имена, когато някой не споделя мнението му. Обаче не е гот когато си от другата страна, а?
Предубеденост, my ass. Гледай и петте сезона на Вавилон 5 и ще видиш как се прави сериал в който няма развлачване и няма излишни епизоди и като бонус има брутална история.
Галактиката и аз я гледам с интерес, което обаче не пречи на създателите да доят златната ксокошка и да развлачват изкуствено - сам го каза. Вече доста успешно му убиха шансовете да остане в съзнанието на хората като СЕРИАЛЪТ.

Жив и здрав и ти.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 6:40 pm

Yan wrote:
Muad_Dib wrote:Гледал съм го по телевизията като го даваха и то достатъчно време. Да наистина, там не става въпрос за кораб, а за станция...чутовна е разликата определено.

Е след тоя твой пост искрено ми се иска да изоставя целия "конструктивен" маниер....Откъде накъде аз ще пиша по половин страница пост, за да обясня, след което ти можеш да напишеш просто смешник и толкоз? Защо и аз пък да не почна да се държа пак така, че и тази тема да отиде в тоалетната??? Писна ми от предубеденост в тоя форум, ти случайно да си ми светил на главата, че да знаеш дали съм гледал Вавилон 5? Да си ме познавал въобще като съм го гледал по ПРО7, защото по първа не го дадоха целия??? Откъде накъде решаваш, че някой е смешник и ти имаш право директно да обидиш вместо да аргументираш собствената си теза? Може би наистина за човек, който обича сай-фай сериалът би бил качествен. Аз обаче не обичам особено много и точно заради това само Галактиката ме грабна.

Жив и здрав.
Да си си чел постовете скоро? Ти си човека дето се скъсва да сипе обиди и да нарича с имена, когато някой не споделя мнението му. Обаче не е гот когато си от другата страна, а?
Предубеденост, my ass. Гледай и петте сезона на Вавилон 5 и ще видиш как се прави сериал в който няма развлачване и няма излишни епизоди и като бонус има брутална история.
Галактиката и аз я гледам с интерес, което обаче не пречи на създателите да доят златната ксокошка и да развлачват изкуствено - сам го каза. Вече доста успешно му убиха шансовете да остане в съзнанието на хората като СЕРИАЛЪТ.

Жив и здрав и ти.
А ТИ да си ми чел постовете наскоро??? :roll:

Прегледай ми постовете от последните 10тина дни, Ян, и тогава да видим кой сипе обиди. Не взимах този форум насериозно дълго време и си позволявах волно спамене. Сега обаче след като наистина гледам почти винаги да се аргументирам без да обиждам (ънлайк ю) наистина не съм длъжен да ти търпя това държание. Вече гледам да избягвам почти всяка безмислена конфронтация (дори с Морви и Симеон). За това искрено те моля да спреш. Всеки си има собствен вкус и няма аксиоми. Просто не е нужно да минаваш на лични нападки и обиди, вместо да докажеш тезата си.

Ако ще спорим - да спорим като бели хора. Очевидно не съм гледал толкова Вавилон 5, колкото ти си гледал, мнението ми се базира на купчина серии по телевизията. Както казах - не обичам сай-фай. Според теб сериала е алфата и омегата в жанра, според мен (и спомените ми) - не е. Специално за теб ще си го издиря и ще пробвам пак да го гледам целия при първа възможност, постът ти ме заинтригува, независимо, че не съм очаквал такова държане точно от "шефа".

Поздрави,

Никола.

п.с. за Галактика - колкото и дълбоко в 3та глуха да се намира вече на мен определено си ми е на сърцето най-малкото заради Едуард Джеймс Олмос и полковник Тай (не знам името на актьора), просто са невероятни образи. Образи, каквито въобще не съм запомнил от Вавилон 5 измежду много с ралични "глави".

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 26, 2007 8:07 pm

Мен и Вавилон 5, и разните Стар Треци които съм гледал по ТВто, ме кефеха. Галактика ме измори още на ниво минисериите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 8:50 pm

armageddon wrote:Мен и Вавилон 5, и разните Стар Треци които съм гледал по ТВто, ме кефеха. Галактика ме измори още на ниво минисериите.
Минисериите определено и на мен ми доскучаха по едно време, по-натам става гот.

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Mar 27, 2007 12:56 am

Сякаш и на мен втория сезон на Рим ми хареса повече. А Атия е върховна :D Последното й включване беше много яко.

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Tue Mar 27, 2007 10:59 pm

Някой може ли да даде линк за втория сезон на Рим?Ако може да не е от торент,че имам някакви странни проблеми с торентите. :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Mar 29, 2007 10:59 am

Кикаха wrote:Някой може ли да даде линк за втория сезон на Рим?Ако може да не е от торент,че имам някакви странни проблеми с торентите. :)
А ягодки и шампанско към сериалчето искаш ли? :wink:
Само на торенти, на арената го има целия, засега ги търси епизод по епизод десетте, до няколко дни ще ги има всичките на един голям торент.

Бтв гледах новия Лост. Абсолютно ненужен филър епизод...ПОне беше яка една друга гледна точка за основните събития в сериала досега. За чий беше Хичкок-края обаче.....

ЕДИТ: Загледах Декстър от вчера. Много съм доволен дотук. Друг е моментът, че на моменти се плаша, защото имам чувството, че гледам себе си (донякъде, спокс, все още съм дибел енд грозен).

Единственото продуктивно нещо от дръгленето ни с Ян от преди страничка е, че се поинтересувах от Вавилон 5 и се оказва, че не съм гледал и половината от него. Навсякъде в нет-а МОЩНО се хвали историята и казват, че пичът си го е измислил още от начало КАТО ЗА ПЕТ СЕЗОНА, което определено вдъхва респект. Почнах уж да го дърпам от арената, ма са го качвали май миналата година и почти няма сийд:(. ТУк пак ще помоля Ян ако не ме мрази прекалено много да ми ги метне. Не за друго, просто са 11 двд-та и гърчът ще е стабилен от външен....

ЕДИТ2: моля тази тема да бъде прекръстена от админовете на просто "Сериали", тук вече дрънкаме за де що има сериал и много по-малко за Призън Брейка. Аз като човек, гледаш с настървението на американска домакиня в климактериум имам нужда да ми е прегледно! :twisted:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 29, 2007 12:02 pm

Декстър мене толкова брутално ме издразни с идиотската си масова рекламна кампания, че да ми плащат, нема да го гледам.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Mar 29, 2007 12:08 pm

Бате и мен ме издрани рекламата, но просто му дадох шанс. Заслужава си. ТИ СИ АДМИН СМЕНИ ЗАГЛАВИЕТО ПЛС.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 29, 2007 12:09 pm

жуей ;)
This is it. Ground zero.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Mar 29, 2007 10:39 pm

Muad_Dib wrote:Изгледай Рим и поствай мнение да видим дали само на мен нещо ми липсват две серии:(.
Прощавай за късния отговор, ама нещо бях настинал в началото на седмицата, и две вечери се трупясах преди 10 вечерта. Та по темата - прав си, и на мен ми се стори, като че ли краят е леко прибързан. Сега не знам за още два епизода, но поне един можеха да добавят, не толкова колкото за големите събития (смъртта на Марк Антоний и Клеопатра, триумфът на Октавиан), колкото за историте на Ворений и Пуло. Особено с Ворений, след всичко което преживя, някак си така нелепо да умре - макар че така определено е по-реалистично, ако не друго. Но наистина можеха леко да удължат сериала, макар че и така си е нещо изключително, поне аз не съжалявам. Е, сега остава само да издадат и втория сезон у нас на DVD, за да си го прибавя в колекцията :)
This signature is not yet rated

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Mar 29, 2007 10:50 pm

Споменах ли новия South Park колко е брутален?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.