Пълен цирк! :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 28, 2007 5:57 pm

Вероятно, иначе ше вземе да стане дипломатически проблем.:lol: Драгън, да ти мязам на Мадлин Олбрайт? В смисъл, познавам добър очен лекар... :shock:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 28, 2007 6:08 pm

Говорех прицнипно. Ми да става дипломатически проблем бе - ко толкоз. Тамън повод да ги изрина от планетата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 28, 2007 8:18 pm

The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.
Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш. :lol: :lol: :lol:

Иначе, деба, досега не сым имала приятелки, които си употребяват мыжете, за да получат някакви материални облаги (това дори Деница не го правеше често). Обаче май братчедката е такава. Между другото, беше химичка в НПМГ. 2 години след нас. Супермацка, сваля мыже като изтребител и изобщо не им цепи басма. Има изключително правилен подход кым секса (правилен ще рече мыжки - не е нужно кефа да се обвырзва с емоция). Много я уважавам. Та с нея сме водили следният разговор, посветен на един нещастно влюбен в нея пич, когото тя употребяваше като шофъор:
Аз: Ок, виж са, тва е много гадно дето правиш с него.
Тя: И що?
Аз: Ми злоупотреба си е, откыдето и да погледнеш.
Тя: Той много добре знае, че никога няма да быда с него. Щом при това положение настоява да ме вози и да ме черпи - това си е лично негов проблем вече.
Аз: Мдам...Ю'в гат а пойнт деыр.

Просите си го, пичове! :lol:
Сами си го правите.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 28, 2007 8:37 pm

Amelia wrote:
The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.
Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш. :lol: :lol: :lol:
Сами си го правите.
Трудно се отпускат на задна прашка. Казват, че подобни пози унижавали жените. А една обясняваше, че свирките са и под достойнсвото.

А за братчедката - като рекламираш - снимка и телефон.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 28, 2007 8:52 pm

The Dragon wrote: Трудно се отпускат на задна прашка. Казват, че подобни пози унижавали жените. А една обясняваше, че свирките са и под достойнсвото.
А, начи не са били еманципирани жени а онова, което аз наричам "истерични феминистки" :lol:
Не си знаят интереса в леглото идиотките. Точно па на доги стайл да се дырпат... :lol:

За братчедката - дай да ти видя пырво данычната декларация, пык тогава ще си приказваме.
А и сантиметрите, сантиметритеее... :lol: :lol: :lol:
Щото тя си знае интереса навсякыде. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 28, 2007 10:21 pm

Еее най-сетне се отпуснахте в тоя форум :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 28, 2007 10:30 pm

Данъци избягвам да плащам освен върху заплатата ми - и без това държавата се опитва да взима прекалено много.

За сантиметрите - така или иначе тия на шкембето за да ги докарам до поносими нива ще ми трябват поне 3 месеца, та по този въпрос е най-добре Юни да говорим.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 28, 2007 10:51 pm

Идеално, таман юни се прибирам и тогава ще направим сделката. И все пак ми трябва някакво доказателство, че си материално-благонадежден. Няма да давам братчедчето на разни бедняци, я! :lol:

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 28, 2007 11:03 pm

Amelia wrote:

Иначе, деба, досега не сым имала приятелки, които си употребяват мыжете, за да получат някакви материални облаги (това дори Деница не го правеше често). Обаче май братчедката е такава. Между другото, беше химичка в НПМГ. 2 години след нас. Супермацка, сваля мыже като изтребител и изобщо не им цепи басма. Има изключително правилен подход кым секса (правилен ще рече мыжки - не е нужно кефа да се обвырзва с емоция). Много я уважавам. Та с нея сме водили следният разговор, посветен на един нещастно влюбен в нея пич, когото тя употребяваше като шофъор:
Аз: Ок, виж са, тва е много гадно дето правиш с него.
Тя: И що?
Аз: Ми злоупотреба си е, откыдето и да погледнеш.
Тя: Той много добре знае, че никога няма да быда с него. Щом при това положение настоява да ме вози и да ме черпи - това си е лично негов проблем вече.
Аз: Мдам...Ю'в гат а пойнт деыр.

Просите си го, пичове! :lol:
Сами си го правите.
Никъв пойнт няма :) Човек като е влюбен, не разсъждава прагматично и пичът си е страдал най-искрено през цялото време. Гнусна злоупотреба с невинност му се вика това и такава кучка бих я "изринал", за да цитирам Драгън :) Поне вербално.
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 28, 2007 11:11 pm

Баси! Враговете да не са заразили софийската вода с виагра?! :shock: :shock: :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 28, 2007 11:32 pm

Amelia wrote:Идеално, таман юни се прибирам и тогава ще направим сделката. И все пак ми трябва някакво доказателство, че си материално-благонадежден. Няма да давам братчедчето на разни бедняци, я! :lol:
I'm just a poor boy and nobody loves me
He's just a poor boy from a poor family,
Spare him his life from this monstrosity
Easy come, easy go, will you let me go?

И затова Марфи се издирват закОравяли престъпници в момента.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 28, 2007 11:57 pm

Де се буташ тогава бе, душа? Оно народа си го е рекыл:
Всяка жаба да си знае гъола! :lol:

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Mar 29, 2007 12:06 am

1. Ми не съм жаба, а дракон. Всъщност даже не дракон, а Дракон.
2. Гьолове не понасям, а само езера от разтопена лава.
3. Термините всички и никой, не включват моята персона.
4. Пари надали някога ще имам много по световните стандарти - просто не ме интересуват толкова. Властта - това е имаето на играта :)
5. В сравнение с някои от нещата в които новоснованата ми фирма се опитва да се набута, това с братчедка ти не е и за загрявка - така, че наглост и желание за опит не ми липсват :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 29, 2007 2:02 am

Не се спори с Драгън Секса ;) :mrgreen:

Ее Виаграта е скъпичка съм чувал. Нема и нужда, пораснаа децата са кво ;)
Last edited by Xellos on Thu Mar 29, 2007 2:09 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Mar 29, 2007 2:06 am

Marfa wrote:Баси! Враговете да не са заразили софийската вода с виагра?! :shock: :shock: :shock:
Много прайлно!!! Буахахахахаха!
До къде може да доведе разговор смесен с яка доза тестостерон! (Личи си че още се под(?)държа младежки високо! :roll: )
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!