Moderator: Moridin
Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш.The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.
Трудно се отпускат на задна прашка. Казват, че подобни пози унижавали жените. А една обясняваше, че свирките са и под достойнсвото.Amelia wrote:Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш.The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.![]()
![]()
![]()
Сами си го правите.
А, начи не са били еманципирани жени а онова, което аз наричам "истерични феминистки"The Dragon wrote: Трудно се отпускат на задна прашка. Казват, че подобни пози унижавали жените. А една обясняваше, че свирките са и под достойнсвото.
Никъв пойнт нямаAmelia wrote:Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш.The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.![]()
![]()
![]()
Иначе, деба, досега не сым имала приятелки, които си употребяват мыжете, за да получат някакви материални облаги (това дори Деница не го правеше често). Обаче май братчедката е такава. Между другото, беше химичка в НПМГ. 2 години след нас. Супермацка, сваля мыже като изтребител и изобщо не им цепи басма. Има изключително правилен подход кым секса (правилен ще рече мыжки - не е нужно кефа да се обвырзва с емоция). Много я уважавам. Та с нея сме водили следният разговор, посветен на един нещастно влюбен в нея пич, когото тя употребяваше като шофъор:
Аз: Ок, виж са, тва е много гадно дето правиш с него.
Тя: И що?
Аз: Ми злоупотреба си е, откыдето и да погледнеш.
Тя: Той много добре знае, че никога няма да быда с него. Щом при това положение настоява да ме вози и да ме черпи - това си е лично негов проблем вече.
Аз: Мдам...Ю'в гат а пойнт деыр.
Просите си го, пичове!![]()
Сами си го правите.
I'm just a poor boy and nobody loves meAmelia wrote:Идеално, таман юни се прибирам и тогава ще направим сделката. И все пак ми трябва някакво доказателство, че си материално-благонадежден. Няма да давам братчедчето на разни бедняци, я!
Много прайлно!!! Буахахахахаха!Marfa wrote:Баси! Враговете да не са заразили софийската вода с виагра?!![]()
![]()
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 5 guests