Frank Miller's 300
Беше риторичен въпрос. Но ще последвам съвета ти и все пак ще питам Рол. Кой знае? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами като че ли Мола се наложи като кино-то, щото е най в центъра, пък и си е най-доброто от всички като цяло.
Ей сега ще пусна една обща тема с уговорки - мисля, че така ще е най-удобно.
Ей сега ще пусна една обща тема с уговорки - мисля, че така ще е най-удобно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Условие: Моридин отрича категорично четири екшън филма в триредов пост. Същевременно изказва предпочитание към възможно най-неекшън филма евър.
Задача: Екшън фен ли е Мор? И ако не, защо хареса "Триста" толкова?
Задача: Екшън фен ли е Мор? И ако не, защо хареса "Триста" толкова?

- PrivateRaio
- Misting
Е, най-сетне някой който знае за 3Д анинацията.
Беше пределно ясно (поне за мен), че търтълите няма да са издънка и ще поведат. Но 300 вече беше две седмици на първо място, пък и тази продължава да кърти злобно.
Казвам ви - не ни мърдат продължения и за двете.

Беше пределно ясно (поне за мен), че търтълите няма да са издънка и ще поведат. Но 300 вече беше две седмици на първо място, пък и тази продължава да кърти злобно.

- Bat Garo Still Rots
- Moderator
И аз гледах, и аз воювах! Хубаво беше. Много. Искам пак.
Само не ми хареса историята обратно в Спарта. Кралицата много хубава, ама нещо тая реч не ме хвана... А тия житни ниви накрая...някак много гладиаторско ми беше...
Но това са нищожни неща на фона на внушение, визия и звук и Спарта!
Само не ми хареса историята обратно в Спарта. Кралицата много хубава, ама нещо тая реч не ме хвана... А тия житни ниви накрая...някак много гладиаторско ми беше...
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Остро съгласен, и мен точно тия неща адски ми скапаха цялостната оценка за филма....Не стига, че са ненужна бутафория, а и ги НЯМА в комикса. Тва с кралицата за чий чеп беше въобще не мога да разбера...По-добре още 10 минути яко хак енд слаш и тва е баси.Bat Garo Still Rots wrote:И аз гледах, и аз воювах! Хубаво беше. Много. Искам пак.
Хайде, хайде, едва ли Ридли Скот има патент над житните ниви като цяло и употребата им във филми
. И в Тайдленд имаше разкошни жълти поля и подозирам никой от вас не се оплака от тях, нито ги определи като 'откраднати'. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ми, не.Да бе, как ги бяха краднали зловещо житните ниви

А може и да подценяваме античното земеделие - може би тогава е имало само житни ниви. Навсякъде.
Във всеки случай е по-добре от консенсуса във фентъзито, където всички само приключенстват и гуляят, а не е ясно откъде идват провизиите.