Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 2:08 pm

Беше риторичен въпрос. Но ще последвам съвета ти и все пак ще питам Рол. Кой знае? :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 2:08 pm

Аз съм остро за Димящи Аса:)

Стига сте се дръглили за глупости.

zari
Sorcerer

Post by zari » Mon Mar 26, 2007 2:10 pm

ами,може и на 300,отново да дойда:),но ако ходите на някой друг филм пишете.извинявам се на всички ,че си писах на латиница.но така си бях свикнала и не обръщах внимание.а иначе в mall-a ли ще ходите на 300?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 2:12 pm

Ами като че ли Мола се наложи като кино-то, щото е най в центъра, пък и си е най-доброто от всички като цяло.

Ей сега ще пусна една обща тема с уговорки - мисля, че така ще е най-удобно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 2:14 pm

Димящите дула трейлърът беше безобразен, никога няма да го гледам, само Shooter и Pathfinder ми се видяха по-зле от и без това безумната трейлър програма, която ни набиха в мола уви....

Банкетът също няма да бъде огрят от мен. Виж, Воала - да :)
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 2:27 pm

Условие: Моридин отрича категорично четири екшън филма в триредов пост. Същевременно изказва предпочитание към възможно най-неекшън филма евър.

Задача: Екшън фен ли е Мор? И ако не, защо хареса "Триста" толкова? 8-)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 2:41 pm

Абсолютен екшън АНТИФЕН е Мор, а 300 не ме кефи с екшъна си (къфто и да е той, според мен беше малко :mrgreen: )
This is it. Ground zero.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Mar 26, 2007 3:07 pm

Хе - хе, 300. Костенурките рулират

http://movies.yahoo.com/mv/news/ap/2007 ... 40000.html

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 3:22 pm

Е, най-сетне някой който знае за 3Д анинацията. :roll:

Беше пределно ясно (поне за мен), че търтълите няма да са издънка и ще поведат. Но 300 вече беше две седмици на първо място, пък и тази продължава да кърти злобно. :twisted: Казвам ви - не ни мърдат продължения и за двете.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 3:24 pm

Аре без продължение на 300 плс.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Mar 26, 2007 4:20 pm

И аз гледах, и аз воювах! Хубаво беше. Много. Искам пак.
Само не ми хареса историята обратно в Спарта. Кралицата много хубава, ама нещо тая реч не ме хвана... А тия житни ниви накрая...някак много гладиаторско ми беше...
Но това са нищожни неща на фона на внушение, визия и звук и Спарта!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 4:26 pm

Да бе, как ги бяха краднали зловещо житните ниви :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 4:31 pm

Bat Garo Still Rots wrote:И аз гледах, и аз воювах! Хубаво беше. Много. Искам пак.
Само не ми хареса историята обратно в Спарта. Кралицата много хубава, ама нещо тая реч не ме хвана... А тия житни ниви накрая...някак много гладиаторско ми беше...
Но това са нищожни неща на фона на внушение, визия и звук и Спарта!
Остро съгласен, и мен точно тия неща адски ми скапаха цялостната оценка за филма....Не стига, че са ненужна бутафория, а и ги НЯМА в комикса. Тва с кралицата за чий чеп беше въобще не мога да разбера...По-добре още 10 минути яко хак енд слаш и тва е баси.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 26, 2007 4:33 pm

Хайде, хайде, едва ли Ридли Скот има патент над житните ниви като цяло и употребата им във филми :lol:. И в Тайдленд имаше разкошни жълти поля и подозирам никой от вас не се оплака от тях, нито ги определи като 'откраднати'. :P
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 4:35 pm

Да бе, как ги бяха краднали зловещо житните ниви
Ми, не. :) Към този момент вече съществува консенсус, че трогателните моменти в историческите епики могат да се случат само в житна нива.

А може и да подценяваме античното земеделие - може би тогава е имало само житни ниви. Навсякъде.

Във всеки случай е по-добре от консенсуса във фентъзито, където всички само приключенстват и гуляят, а не е ясно откъде идват провизиите. :)