Голямото Трио Тройки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

На кой от трите се точите най-здраво?

Пиратите
16
30%
Спайдърмен
6
11%
Шрек
20
38%
Холивудски бози
11
21%

Total votes: 53

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Mar 24, 2007 2:46 pm

За тебе знаеме ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 24, 2007 4:07 pm

Добре, защо да го ***, някой решава, че щом аз съм отговорил АРГУМЕНТИРАНО ЗАЩО НЕ ОЧАКВАМ С НЕКВА СЛАСТ СПАЙДИ (а именно, щото съква на дженерал бейзис като комиксов филм според мен), тва трябва да е квото и да е тролене, хейтене и т.н. интернет думички?

айде по-сериозно.

ако темата беше дали чакаме новия на Туул или новия на Камелия и Рольо беше казал, че Туул съкват он ъ дженерал бейзис, аз не бих го приел по никой начин като хейтене.
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 4:10 pm

Moridin wrote:Аз съм за Пиратите. Спайдърмен никога не ми е бил по сърце, бил перфектна комискова адаптация - соу уот, дей сък он ъ дженерал бейзис (типа СM&XM де, не В и Син Сити). Шрек съдейки по втория върви много бързо надолу по спиралата и вероятно ще е доста тъп и с изтъркани бъзици. Не че Пиратите имат особено големи шансове да кефят, но при тая конкуренция...
Това имах предвид. Целия жанр в едното джобче. Бтв, разликата между кой да е от тези филми и V е единствено в първоизточника. Нито кой знае ква е разликата в качеството на актьорите, нито сценаристите/режисьорите са с нещо по-малко добри или известни.

И точно тва прекрасно обобщаване е интернет изразът.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 24, 2007 4:13 pm

Ами, Симеоне, целият жанр Е в едно джобче за мен :)
просто не ме кефи. какво тролене е това? обяснявам, що не разчитам спайдърмен да ме впечатли.

И не, разликата между В и Спайдърмен е фатална. Едното е филм с идея, другото е филмирана историйка с фокус върху зрелищност.
Това е ДОСТА по-съществно от некви си актьорски изпълнения и т.н. кинокритически шит ;р

(добре това последното наистина е смешнявешко заяждане, но си му личи. шот се издразних)
Last edited by Moridin on Sat Mar 24, 2007 4:14 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 24, 2007 4:14 pm

Е нали точно със супергеройския първоизточник има проблем Мор?

Няма смисъл да се ядем, иначе, знаем се.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 4:17 pm

Moridin wrote:Ами, Симеоне, целият жанр Е в едно джобче за мен :)
просто не ме кефи. какво тролене е това? обяснявам, що не разчитам спайдърмен да ме впечатли.

И не, разликата между В и Спайдърмен е фатална. Едното е филм с идея, другото е филмирана историйка с фокус върху зрелищност.
Това е ДОСТА по-съществно от некви си актьорски изпълнения и т.н. кинокритически шит ;р

(добре това последното наистина е смешнявешко заяждане, но си му личи. шот се издразних)
Каква идея има V, по-дълбока от други комиксови филми? @_@ Просто не е супергеройски комикс, това е разликата. И толкоз по-зле като са ти на едно ниво всичките.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Mar 24, 2007 4:46 pm

Бе Симеоне, ти добре ли си?
В не знам дали има по-дълбока идея от Спайдърмен, но за всеки случай разполага с атмосфера и стил, каквито в Спайди, бидейки едно напълно типично комиксово филмче, липсват. Да ми говориш, че В е на нивото на Спайдърмен е просто смешно.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 4:51 pm

Като се научиш да ми четеш внимателно постовете, ще почна и да ти отговарям на твоите :mrgreen:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Mar 24, 2007 5:03 pm

Roland wrote:Каква идея има V, по-дълбока от други комиксови филми?
Ъ-ъ-ъ... Наистина ли задаваш такъв въпрос? :roll: Какво е това, спор заради самия спор?

По темата - точа се най-здраво на "холивудските бози", щото са най-добрите бози, каквото и да разправят някои. :D Иначе от трите тройки задължително ще видя Шрек и пиратите. Втория паяк адски ме издразни с постоянното си мрънкане през целия филм, а като прибавим към това и гледката на Кирстен Дънст :x направо ми секва ентусиазма. Вероятно ще видя и него де, ама без очаквания да се изкефя.
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 5:19 pm

Да, наистина го задавам. За мен V for Vendetta е най-добрият комиксов филм, период. Само че с нищо не го смятам за концептуално или жанрово различен от останалите.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Mar 24, 2007 6:52 pm

Ами това си е твое мнение, явно не е широко споделено.
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 7:03 pm

Които са свободни да ми обяснят защо смятат така.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 24, 2007 7:46 pm

Roland wrote:Да, наистина го задавам. За мен V for Vendetta е най-добрият комиксов филм, период. Само че с нищо не го смятам за концептуално или жанрово различен от останалите.
Тъй, тъй... При мен вендетата е на второ място след "Гарванът", но това е отделна история. Всъщност уникалното на "В като вендета" е май това, че вече не се разчита толкова на екшъна, колкото на диалога и актьорската игра. Макар че самият Алан Мур беше доста недоволен от филма. Интересно...

Между другото, някой по-нагоре спомена "Син Сити". Честно, не мога да разбера култа към този филм. Не искам да се обяснявам, но на мен ми се видя... Ами приятен за гледане. И толкоз. Нито си заслужава рейтинга в IMDB, нито е толкова оригинален, колкото го изкарват. 6.5/10.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 7:59 pm

Не съм съгласен, Син Сити си е много добър филм. ОБАЧЕ Ви съм го гледал не знам вече колко пъти и постоянно си пускам по някоя и друга сцена от двд-то за кеф, докато СС още на второ гледане ми доскуча...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 24, 2007 8:26 pm

@tigermaster
1. Последния свестен Noir май беше diskworld-ския
2. Читавите адаптации по-комикси са малко
3. Железен каст
4. Необичайна визия
5. Бахти трейлъра - тва последното най-вече.
Просто на всички ни се беше пригледало клиширано old school hard boiled movie.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.