Голямото Трио Тройки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

На кой от трите се точите най-здраво?

Пиратите
16
30%
Спайдърмен
6
11%
Шрек
20
38%
Холивудски бози
11
21%

Total votes: 53

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Mar 24, 2007 2:46 pm

За тебе знаеме ;ррр
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 24, 2007 4:07 pm

Добре, защо да го ***, някой решава, че щом аз съм отговорил АРГУМЕНТИРАНО ЗАЩО НЕ ОЧАКВАМ С НЕКВА СЛАСТ СПАЙДИ (а именно, щото съква на дженерал бейзис като комиксов филм според мен), тва трябва да е квото и да е тролене, хейтене и т.н. интернет думички?

айде по-сериозно.

ако темата беше дали чакаме новия на Туул или новия на Камелия и Рольо беше казал, че Туул съкват он ъ дженерал бейзис, аз не бих го приел по никой начин като хейтене.
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 4:10 pm

Moridin wrote:Аз съм за Пиратите. Спайдърмен никога не ми е бил по сърце, бил перфектна комискова адаптация - соу уот, дей сък он ъ дженерал бейзис (типа СM&XM де, не В и Син Сити). Шрек съдейки по втория върви много бързо надолу по спиралата и вероятно ще е доста тъп и с изтъркани бъзици. Не че Пиратите имат особено големи шансове да кефят, но при тая конкуренция...
Това имах предвид. Целия жанр в едното джобче. Бтв, разликата между кой да е от тези филми и V е единствено в първоизточника. Нито кой знае ква е разликата в качеството на актьорите, нито сценаристите/режисьорите са с нещо по-малко добри или известни.

И точно тва прекрасно обобщаване е интернет изразът.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 24, 2007 4:13 pm

Ами, Симеоне, целият жанр Е в едно джобче за мен :)
просто не ме кефи. какво тролене е това? обяснявам, що не разчитам спайдърмен да ме впечатли.

И не, разликата между В и Спайдърмен е фатална. Едното е филм с идея, другото е филмирана историйка с фокус върху зрелищност.
Това е ДОСТА по-съществно от некви си актьорски изпълнения и т.н. кинокритически шит ;р

(добре това последното наистина е смешнявешко заяждане, но си му личи. шот се издразних)
Last edited by Moridin on Sat Mar 24, 2007 4:14 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 24, 2007 4:14 pm

Е нали точно със супергеройския първоизточник има проблем Мор?

Няма смисъл да се ядем, иначе, знаем се.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 4:17 pm

Moridin wrote:Ами, Симеоне, целият жанр Е в едно джобче за мен :)
просто не ме кефи. какво тролене е това? обяснявам, що не разчитам спайдърмен да ме впечатли.

И не, разликата между В и Спайдърмен е фатална. Едното е филм с идея, другото е филмирана историйка с фокус върху зрелищност.
Това е ДОСТА по-съществно от некви си актьорски изпълнения и т.н. кинокритически шит ;р

(добре това последното наистина е смешнявешко заяждане, но си му личи. шот се издразних)
Каква идея има V, по-дълбока от други комиксови филми? @_@ Просто не е супергеройски комикс, това е разликата. И толкоз по-зле като са ти на едно ниво всичките.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Mar 24, 2007 4:46 pm

Бе Симеоне, ти добре ли си?
В не знам дали има по-дълбока идея от Спайдърмен, но за всеки случай разполага с атмосфера и стил, каквито в Спайди, бидейки едно напълно типично комиксово филмче, липсват. Да ми говориш, че В е на нивото на Спайдърмен е просто смешно.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 4:51 pm

Като се научиш да ми четеш внимателно постовете, ще почна и да ти отговарям на твоите :mrgreen:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Mar 24, 2007 5:03 pm

Roland wrote:Каква идея има V, по-дълбока от други комиксови филми?
Ъ-ъ-ъ... Наистина ли задаваш такъв въпрос? :roll: Какво е това, спор заради самия спор?

По темата - точа се най-здраво на "холивудските бози", щото са най-добрите бози, каквото и да разправят някои. :D Иначе от трите тройки задължително ще видя Шрек и пиратите. Втория паяк адски ме издразни с постоянното си мрънкане през целия филм, а като прибавим към това и гледката на Кирстен Дънст :x направо ми секва ентусиазма. Вероятно ще видя и него де, ама без очаквания да се изкефя.
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 5:19 pm

Да, наистина го задавам. За мен V for Vendetta е най-добрият комиксов филм, период. Само че с нищо не го смятам за концептуално или жанрово различен от останалите.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Mar 24, 2007 6:52 pm

Ами това си е твое мнение, явно не е широко споделено.
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 7:03 pm

Които са свободни да ми обяснят защо смятат така.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 24, 2007 7:46 pm

Roland wrote:Да, наистина го задавам. За мен V for Vendetta е най-добрият комиксов филм, период. Само че с нищо не го смятам за концептуално или жанрово различен от останалите.
Тъй, тъй... При мен вендетата е на второ място след "Гарванът", но това е отделна история. Всъщност уникалното на "В като вендета" е май това, че вече не се разчита толкова на екшъна, колкото на диалога и актьорската игра. Макар че самият Алан Мур беше доста недоволен от филма. Интересно...

Между другото, някой по-нагоре спомена "Син Сити". Честно, не мога да разбера култа към този филм. Не искам да се обяснявам, но на мен ми се видя... Ами приятен за гледане. И толкоз. Нито си заслужава рейтинга в IMDB, нито е толкова оригинален, колкото го изкарват. 6.5/10.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 24, 2007 7:59 pm

Не съм съгласен, Син Сити си е много добър филм. ОБАЧЕ Ви съм го гледал не знам вече колко пъти и постоянно си пускам по някоя и друга сцена от двд-то за кеф, докато СС още на второ гледане ми доскуча...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 24, 2007 8:26 pm

@tigermaster
1. Последния свестен Noir май беше diskworld-ския
2. Читавите адаптации по-комикси са малко
3. Железен каст
4. Необичайна визия
5. Бахти трейлъра - тва последното най-вече.
Просто на всички ни се беше пригледало клиширано old school hard boiled movie.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.