Голямото Трио Тройки
За тебе знаеме ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Добре, защо да го ***, някой решава, че щом аз съм отговорил АРГУМЕНТИРАНО ЗАЩО НЕ ОЧАКВАМ С НЕКВА СЛАСТ СПАЙДИ (а именно, щото съква на дженерал бейзис като комиксов филм според мен), тва трябва да е квото и да е тролене, хейтене и т.н. интернет думички?
айде по-сериозно.
ако темата беше дали чакаме новия на Туул или новия на Камелия и Рольо беше казал, че Туул съкват он ъ дженерал бейзис, аз не бих го приел по никой начин като хейтене.
айде по-сериозно.
ако темата беше дали чакаме новия на Туул или новия на Камелия и Рольо беше казал, че Туул съкват он ъ дженерал бейзис, аз не бих го приел по никой начин като хейтене.
This is it. Ground zero.
Това имах предвид. Целия жанр в едното джобче. Бтв, разликата между кой да е от тези филми и V е единствено в първоизточника. Нито кой знае ква е разликата в качеството на актьорите, нито сценаристите/режисьорите са с нещо по-малко добри или известни.Moridin wrote:Аз съм за Пиратите. Спайдърмен никога не ми е бил по сърце, бил перфектна комискова адаптация - соу уот, дей сък он ъ дженерал бейзис (типа СM&XM де, не В и Син Сити). Шрек съдейки по втория върви много бързо надолу по спиралата и вероятно ще е доста тъп и с изтъркани бъзици. Не че Пиратите имат особено големи шансове да кефят, но при тая конкуренция...
И точно тва прекрасно обобщаване е интернет изразът.
And you can't dance with a devil on your back...
- Moridin
- Global Moderator
Ами, Симеоне, целият жанр Е в едно джобче за мен 
просто не ме кефи. какво тролене е това? обяснявам, що не разчитам спайдърмен да ме впечатли.
И не, разликата между В и Спайдърмен е фатална. Едното е филм с идея, другото е филмирана историйка с фокус върху зрелищност.
Това е ДОСТА по-съществно от некви си актьорски изпълнения и т.н. кинокритически шит ;р
(добре това последното наистина е смешнявешко заяждане, но си му личи. шот се издразних)

просто не ме кефи. какво тролене е това? обяснявам, що не разчитам спайдърмен да ме впечатли.
И не, разликата между В и Спайдърмен е фатална. Едното е филм с идея, другото е филмирана историйка с фокус върху зрелищност.
Това е ДОСТА по-съществно от некви си актьорски изпълнения и т.н. кинокритически шит ;р
(добре това последното наистина е смешнявешко заяждане, но си му личи. шот се издразних)
Last edited by Moridin on Sat Mar 24, 2007 4:14 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.
Е нали точно със супергеройския първоизточник има проблем Мор?
Няма смисъл да се ядем, иначе, знаем се.
Няма смисъл да се ядем, иначе, знаем се.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Каква идея има V, по-дълбока от други комиксови филми? @_@ Просто не е супергеройски комикс, това е разликата. И толкоз по-зле като са ти на едно ниво всичките.Moridin wrote:Ами, Симеоне, целият жанр Е в едно джобче за мен
And you can't dance with a devil on your back...
- Amos Trask
- Aes Sedai
Ъ-ъ-ъ... Наистина ли задаваш такъв въпрос?Roland wrote:Каква идея има V, по-дълбока от други комиксови филми?

По темата - точа се най-здраво на "холивудските бози", щото са най-добрите бози, каквото и да разправят някои.

Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
- tigermaster
- Elder God
Тъй, тъй... При мен вендетата е на второ място след "Гарванът", но това е отделна история. Всъщност уникалното на "В като вендета" е май това, че вече не се разчита толкова на екшъна, колкото на диалога и актьорската игра. Макар че самият Алан Мур беше доста недоволен от филма. Интересно...Roland wrote:Да, наистина го задавам. За мен V for Vendetta е най-добрият комиксов филм, период. Само че с нищо не го смятам за концептуално или жанрово различен от останалите.
Между другото, някой по-нагоре спомена "Син Сити". Честно, не мога да разбера култа към този филм. Не искам да се обяснявам, но на мен ми се видя... Ами приятен за гледане. И толкоз. Нито си заслужава рейтинга в IMDB, нито е толкова оригинален, колкото го изкарват. 6.5/10.
- The Dragon
- Elder God
@tigermaster
1. Последния свестен Noir май беше diskworld-ския
2. Читавите адаптации по-комикси са малко
3. Железен каст
4. Необичайна визия
5. Бахти трейлъра - тва последното най-вече.
Просто на всички ни се беше пригледало клиширано old school hard boiled movie.
1. Последния свестен Noir май беше diskworld-ския
2. Читавите адаптации по-комикси са малко
3. Железен каст
4. Необичайна визия
5. Бахти трейлъра - тва последното най-вече.
Просто на всички ни се беше пригледало клиширано old school hard boiled movie.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.