Malazan Book of the Fallen
Moderator: Moridin
- PrivateRaio
- Misting
Това за книжарниците е факт,особено по-малките. Миналата седмица имах желанието да подаря всичките книжки на куп на приятелката ми за РД и се сблъсках с тотална липса на Малазан във всяка книжарница от Орлов мост до Завод Електроника. Направо ме смаяха, а се гръмнах след като усложливи продавачки провериха в описите си и ми казаха че изобщо не са продавали книгите, даже по 1 бройка
При работно време 10 - 16 ч. на борсата на Бард ми беше направо невъзможно да го постигна, ако не беше малкото "другарска помощ" (
много яко звучи), а при покупка от около 75 лв. отстъпката на борсата беше животоспасяваща (това беше допълнителен подарък все пак
)

При работно време 10 - 16 ч. на борсата на Бард ми беше направо невъзможно да го постигна, ако не беше малкото "другарска помощ" (

- Interpreter
- Forsaken
Хвана ме малко съклета с чопленето на 6-ия Малазан и прелистих първите няколко страници от тези 42
С любимия ми пост на Матрим:

Продължавам да смятам, че ШД е сериозна медия. ДинамичнаРусинов да се обеси пред редакцията на Бард за назидание... : Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Адюнкта, Въсло....I will kill him!!!

Говорейки за шестата книга-докъде стигна с превода?Interpreter wrote:Хвана ме малко съклета с чопленето на 6-ия Малазан и прелистих първите няколко страници от тези 42С любимия ми пост на Матрим:
Продължавам да смятам, че ШД е сериозна медия. ДинамичнаРусинов да се обеси пред редакцията на Бард за назидание... : Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Адюнкта, Въсло....I will kill him!!!
Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
my music
- Interpreter
- Forsaken
Стотина страници ми остават някъде, обърках плановете на издателството.
Сърцето ми се стегна нещо, пролетна умора, това-онова.
Стилът е недостижим, стилът!
Този автор е същински Вагнер в литературата, който може - да го чете в оригинал.
Чух, че немската и японската версия също са сполучливи
Сърцето ми се стегна нещо, пролетна умора, това-онова.
Стилът е недостижим, стилът!
Този автор е същински Вагнер в литературата, който може - да го чете в оригинал.
Чух, че немската и японската версия също са сполучливи

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Като гледам The Bonehunters ще е първата книга от поредцата,която ще прочета на български(ако не си я намеря на английски преди това разбира се
).без да се обиждаш

Anything that begins well ends badly.
my music
my music
- Interpreter
- Forsaken
Не се обиждам. Просто класиката е най-добре да се чете в оригинал ;pgholam wrote:Като гледам The Bonehunters ще е първата книга от поредцата,която ще прочета на български(ако не си я намеря на английски преди това разбира се).без да се обиждаш
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
Здрасти, и аз съм от Габрово, имам и 5те тома на Малазан, само дето първите два съм ги дал на един приятел в София и още не ми ги е върналnone wrote:Kak няма кой да ми направи едно подаръче и на мен ...ей така,колкото да не е без хич
Edit : Както си мисля днес за Малазана иии телефона звънка някак странно.Не щеш ли,баща ми се решил да ме изненада,като ми земе някоя друга част...Познайте коя част ми е купил първо ...........................