Amelia wrote:Бе ти и преди се заричаше, че ще спреш, ма ти видяхме мыжката дума колко струва.![]()
Бтв, току що прочетох комикса 300. ЖЕСТОКО! Липсват всичките мелодраматични говна от филма. Но пык ги няма и някои от готините сцени, а и типчетата ме кефят повече выв филмовия вариант.
Иначе като арт е страшно яко, оцветяването му управлява и се врызва жестоко с Милыровия стил. Смея да твырдя, че грездеите на наш'те хора си бяха сывсем прилични до респектиращи. Изобщо, Ролъо, оди се пери мойто момче. Разбира ти на теб тиквата от комикси!![]()
Ако го намеря, ще си го купя.
Между другото, сега се сетих. В това ревю нали разправяха как е цяло чудо, че американската армия не е опынала една комисия пред киното за набор на войници.The Dragon wrote:One review to rule them all!
http://ruthlessreviews.com/reviews.cfm/ ... e/___.html
Спойлър!AlDim wrote:Има 2 слона, които изпукват безславно.
Гледай режисьорската версия.AlDim wrote:Също има разни там шитове като Kingdom of Heaven
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests