Нещо почнаха да ми писват еднообразните стилове на филмиране
 Нещо почнаха да ми писват еднообразните стилове на филмиране   300 ми напомня за първите опити за цветно кино на Жорж Мелиес
  300 ми напомня за първите опити за цветно кино на Жорж Мелиес 

Amelia wrote:Бе ти и преди се заричаше, че ще спреш, ма ти видяхме мыжката дума колко струва.
Бтв, току що прочетох комикса 300. ЖЕСТОКО! Липсват всичките мелодраматични говна от филма. Но пык ги няма и някои от готините сцени, а и типчетата ме кефят повече выв филмовия вариант.
Иначе като арт е страшно яко, оцветяването му управлява и се врызва жестоко с Милыровия стил. Смея да твырдя, че грездеите на наш'те хора си бяха сывсем прилични до респектиращи. Изобщо, Ролъо, оди се пери мойто момче. Разбира ти на теб тиквата от комикси!
Ако го намеря, ще си го купя.

И аз го намирам за много красиво със собствен стил.
  И аз го намирам за много красиво със собствен стил.Между другото, сега се сетих. В това ревю нали разправяха как е цяло чудо, че американската армия не е опынала една комисия пред киното за набор на войници.The Dragon wrote:One review to rule them all!
http://ruthlessreviews.com/reviews.cfm/ ... e/___.html

Бе грозноватичък е ша ма прощаваш комикса на места. Жалко че го затри да цитирам точно.
 Бе грозноватичък е ша ма прощаваш комикса на места. Жалко че го затри да цитирам точно.

Спойлър!AlDim wrote:Има 2 слона, които изпукват безславно.

Гледай режисьорската версия.AlDim wrote:Също има разни там шитове като Kingdom of Heaven

Спокойно.
 Спокойно.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
 Това и правя. Макар че би трябвало да сме достатъчно наясно колко субективни са личните мнения.
 Това и правя. Макар че би трябвало да сме достатъчно наясно колко субективни са личните мнения.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests