Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 12:17 pm

Delegat wrote:
Elayne wrote:Честит ми 1-ви елитен скил (Order of the Vampire), беше леко екшън докато го хвана, но пък минах 1-вата мисия в пустинята Dunes of Despair и сега съм доволна. Бтв, за малко да взема един елитен скил за месмер, който обаче се оказа към Fast casting-а.
Този скил го има и в другите две мисии ако не се лъжа. Освен това е доста употребяван в ГвГ :lol: А иначе Order of the Vampire некрота заедно с бараж рейнджъри навремето фармеха в томбс :P
Още не мога да го оценя по достойнство скила :P. А, да, според Уикито го има и в другите мисии в пустинята.

Бтв бонуса не съм го правила снощи, щото исках да си мина мисията, та, който е навит да хелпне за него, щото май се очертава трудничко да сподели :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 08, 2007 12:20 pm

Аз първо съм по-назад и второ вече два дни нямам нет вкъщи, ще се бием вече пък...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 08, 2007 12:24 pm

Elayne wrote:
Delegat wrote:
Elayne wrote:Честит ми 1-ви елитен скил (Order of the Vampire), беше леко екшън докато го хвана, пък минах 1-вата мисия в пустинята Dunes of Despair и сега съм доволна. Бтв, за малко да взема един елитен скил за месмер, който обаче се оказа към Fast casting-а.
Този скил го има и в другите две мисии ако не се лъжа. Освен това е доста употребяван в ГвГ :lol: А иначе Order of the Vampire некрота заедно с бараж рейнджъри навремето фармеха в томбс :P
Още не мога да го оценя по достойнство скила :P. А, да, според Уикито го има и в другите мисии в пустинята.

Бтв бонуса не съм го правила снощи, щото исках да си мина мисията, та, който е навит да хелпне за него, щото май се очертава трудничко да сподели :).
Ако искаш ще ти помогна за другите две мисии, е няма да е днес, но утре и през уикенда съм свободен по принцип. А и честит празник :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 12:25 pm

Ми обади се да ги нахокаш де! Ааама ха, ако снощи беше с мене сега щеше да си имаш 1-ви fast casting елитен скил!

Делегат - ами ако много се затрудня сама ще имам нужда от помощ, да. Засега имам нужда от помощ за бонуса на тази, която снощи правих и за двата бонуса от D'Alessio Seaboard, където Бенджи се вре в мелето и умира твърде бързо и Divinity Coast, където докато спася 5-тия и последен избран, 4-тият умира в мъки в страни от пътя...:(.
Last edited by Elayne on Thu Mar 08, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 08, 2007 12:33 pm

А ти откъде стигна до пустинята?
Бтв, разбира се, че им загрях телефона щом ми спря нета, ма те непрекъснато сега ще го оправят...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 08, 2007 12:34 pm

Споко, ще ги опаткаме :) Имам ПвЕ монк на втория си акаунт, с който не съм играл от сума ти време, тъй че му е време да се раздвижи. И той е до пустинята.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 08, 2007 12:38 pm

Elayne wrote:Засега имам нужда от помощ за бонуса на тази, която снощи правих и за двата бонуса от D'Alessio Seaboard, където Бенджи се вре в мелето и умира твърде бързо и Divinity Coast, където докато спася 5-тия и позледен избран, 4-тият умира в мъки в страни от пътя...:(.
аз съм точно до D'Alessio Seaboard стигнал в Крита, така че може да пробваме Barrage/Order Of The Vampire combo-то (въпреки че сигурно няма нужда :))
Last edited by thunder on Thu Mar 08, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 12:43 pm

Ми супер тогава, за D'Alessio просто не трябва да се позволява на оня кретен да умре в началото.

Морви - за да стигнеш до пустинята трябва да минеш задължително мисията Sanctum Cay, която е лесна, изключая самия й финал - там си смених билда на миниън мастърски, за да го мина.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 08, 2007 4:13 pm

хахах довечера и аз до там баш стигам. само тука малките разходки да привърша в scoundrels-а.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 4:17 pm

Супер, най-после ще можем да го овардим оня, трябва ни монк.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 08, 2007 4:27 pm

E то при цяла група хора не би трябвало да има проблем да ги изгазим преди да го погледнат даже? Уф са тряя крадна от некой балък скила с оня сигнет.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 4:33 pm

Има проблем, защото като влизаш в селото, в което е той, той ВЕЧЕ е нападнат от рандъм бос. Вариантите са два, да претрепеш набързо всички ъндеди в селото и тогава да ходиш да убиваш боса, който го млати (което не е много добре, щото ъндедите ако и слабички са много и докато ги убиеш оня си е заминал вече), или да отидеш първо при него, да убиеш боса и тогава да трепеш другите ъндеди в селото. Проблемът с второто е, че след като го спасиш първоначално от боса, вземеш бонуса и прочие, пичът ти трябва ЖИВ, за да ти отключи една врата, а ако в селото има ъндеди той отива да ги трепе. Та, спасяваш го от боса, взимаш бонуса и той отива да трепе ъндеди, а ти трябва жив... И... много е кофти, щото умира бързо като му скочат 5-6 същественца. А хийлърът не го хийлва, щото не ми е в партито.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 08, 2007 4:40 pm

Мда, тука не става с Алесиа :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 09, 2007 2:32 am

Ей, че як тийм заформихме бе! И двата бонуса ги изринахме :). D'Alessio Seaboard and Divinity Coast.

Аз минах и Thirsty River мисията (май така се казваше) с трите арени и гнусния таймер след 3 или 4 преигравания, накрая просто смених билда.

С Гибли бяхме ентусиастки и след като към 1 си легнаха всички, ние решихме да правим бонуса на Dunes of Despair, който се оказа труден, поради належащото разделяне на партито на две групи, мързела ни да прочетем дългото описание и насоки на бонуса в Уикипедия, което доведе до лутане и незнание какво да се прави и сбъркания ми миниън мастърски билд, който върху енчантнати не действа, щото онея са само брони (ама кой да прочете, че са повечето такива) = умрях си 3 минути преди финала, а Гибли едва беше намерила 1-вия отбор гадове от 3, които трябваше да се убият, за да се вземе бонуса.

Но иначе съм доволна, много беше яко, искам пак. Вече си имам 8 000 + пари и ще огледам хубаво в Уикипедия характеристиките на различния армър, за да знам какво да си направя :). Трябва ми хубав staff, защо от ковчежетата винаги ми пуска за други професии... ебаси късмета... :evil:.

Утре нападам Elona Reach (омг в Уикито пише: This mission is considered one of the most difficult in the game - ще мра :cry: ) и след нея живот и здраве съм на мисия от ascend-ването :). Doppelganger wait for me.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Mar 09, 2007 8:23 am

абе не изглежда тооолкова трудна, но явно изисква хората в групата да са с глава на раменете си, което вече е проблем :)

обикновено като изринем една мисия с някого после се прибавяме един друг към friends за да си помагаме и в бъдеще, така че поне за следващите няколко мисии / куеста от кампанията обикновено се наговаряме да ги правим заедно. А ако имаш късмет попадаш в група от такива (което слава богу ми се случи вчера).
Scalpel. Sponge. Magic Wand!