Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 12:17 pm

Delegat wrote:
Elayne wrote:Честит ми 1-ви елитен скил (Order of the Vampire), беше леко екшън докато го хвана, но пък минах 1-вата мисия в пустинята Dunes of Despair и сега съм доволна. Бтв, за малко да взема един елитен скил за месмер, който обаче се оказа към Fast casting-а.
Този скил го има и в другите две мисии ако не се лъжа. Освен това е доста употребяван в ГвГ :lol: А иначе Order of the Vampire некрота заедно с бараж рейнджъри навремето фармеха в томбс :P
Още не мога да го оценя по достойнство скила :P. А, да, според Уикито го има и в другите мисии в пустинята.

Бтв бонуса не съм го правила снощи, щото исках да си мина мисията, та, който е навит да хелпне за него, щото май се очертава трудничко да сподели :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 08, 2007 12:20 pm

Аз първо съм по-назад и второ вече два дни нямам нет вкъщи, ще се бием вече пък...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 08, 2007 12:24 pm

Elayne wrote:
Delegat wrote:
Elayne wrote:Честит ми 1-ви елитен скил (Order of the Vampire), беше леко екшън докато го хвана, пък минах 1-вата мисия в пустинята Dunes of Despair и сега съм доволна. Бтв, за малко да взема един елитен скил за месмер, който обаче се оказа към Fast casting-а.
Този скил го има и в другите две мисии ако не се лъжа. Освен това е доста употребяван в ГвГ :lol: А иначе Order of the Vampire некрота заедно с бараж рейнджъри навремето фармеха в томбс :P
Още не мога да го оценя по достойнство скила :P. А, да, според Уикито го има и в другите мисии в пустинята.

Бтв бонуса не съм го правила снощи, щото исках да си мина мисията, та, който е навит да хелпне за него, щото май се очертава трудничко да сподели :).
Ако искаш ще ти помогна за другите две мисии, е няма да е днес, но утре и през уикенда съм свободен по принцип. А и честит празник :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 12:25 pm

Ми обади се да ги нахокаш де! Ааама ха, ако снощи беше с мене сега щеше да си имаш 1-ви fast casting елитен скил!

Делегат - ами ако много се затрудня сама ще имам нужда от помощ, да. Засега имам нужда от помощ за бонуса на тази, която снощи правих и за двата бонуса от D'Alessio Seaboard, където Бенджи се вре в мелето и умира твърде бързо и Divinity Coast, където докато спася 5-тия и последен избран, 4-тият умира в мъки в страни от пътя...:(.
Last edited by Elayne on Thu Mar 08, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 08, 2007 12:33 pm

А ти откъде стигна до пустинята?
Бтв, разбира се, че им загрях телефона щом ми спря нета, ма те непрекъснато сега ще го оправят...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 08, 2007 12:34 pm

Споко, ще ги опаткаме :) Имам ПвЕ монк на втория си акаунт, с който не съм играл от сума ти време, тъй че му е време да се раздвижи. И той е до пустинята.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 08, 2007 12:38 pm

Elayne wrote:Засега имам нужда от помощ за бонуса на тази, която снощи правих и за двата бонуса от D'Alessio Seaboard, където Бенджи се вре в мелето и умира твърде бързо и Divinity Coast, където докато спася 5-тия и позледен избран, 4-тият умира в мъки в страни от пътя...:(.
аз съм точно до D'Alessio Seaboard стигнал в Крита, така че може да пробваме Barrage/Order Of The Vampire combo-то (въпреки че сигурно няма нужда :))
Last edited by thunder on Thu Mar 08, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 12:43 pm

Ми супер тогава, за D'Alessio просто не трябва да се позволява на оня кретен да умре в началото.

Морви - за да стигнеш до пустинята трябва да минеш задължително мисията Sanctum Cay, която е лесна, изключая самия й финал - там си смених билда на миниън мастърски, за да го мина.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 08, 2007 4:13 pm

хахах довечера и аз до там баш стигам. само тука малките разходки да привърша в scoundrels-а.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 4:17 pm

Супер, най-после ще можем да го овардим оня, трябва ни монк.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 08, 2007 4:27 pm

E то при цяла група хора не би трябвало да има проблем да ги изгазим преди да го погледнат даже? Уф са тряя крадна от некой балък скила с оня сигнет.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 4:33 pm

Има проблем, защото като влизаш в селото, в което е той, той ВЕЧЕ е нападнат от рандъм бос. Вариантите са два, да претрепеш набързо всички ъндеди в селото и тогава да ходиш да убиваш боса, който го млати (което не е много добре, щото ъндедите ако и слабички са много и докато ги убиеш оня си е заминал вече), или да отидеш първо при него, да убиеш боса и тогава да трепеш другите ъндеди в селото. Проблемът с второто е, че след като го спасиш първоначално от боса, вземеш бонуса и прочие, пичът ти трябва ЖИВ, за да ти отключи една врата, а ако в селото има ъндеди той отива да ги трепе. Та, спасяваш го от боса, взимаш бонуса и той отива да трепе ъндеди, а ти трябва жив... И... много е кофти, щото умира бързо като му скочат 5-6 същественца. А хийлърът не го хийлва, щото не ми е в партито.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 08, 2007 4:40 pm

Мда, тука не става с Алесиа :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 09, 2007 2:32 am

Ей, че як тийм заформихме бе! И двата бонуса ги изринахме :). D'Alessio Seaboard and Divinity Coast.

Аз минах и Thirsty River мисията (май така се казваше) с трите арени и гнусния таймер след 3 или 4 преигравания, накрая просто смених билда.

С Гибли бяхме ентусиастки и след като към 1 си легнаха всички, ние решихме да правим бонуса на Dunes of Despair, който се оказа труден, поради належащото разделяне на партито на две групи, мързела ни да прочетем дългото описание и насоки на бонуса в Уикипедия, което доведе до лутане и незнание какво да се прави и сбъркания ми миниън мастърски билд, който върху енчантнати не действа, щото онея са само брони (ама кой да прочете, че са повечето такива) = умрях си 3 минути преди финала, а Гибли едва беше намерила 1-вия отбор гадове от 3, които трябваше да се убият, за да се вземе бонуса.

Но иначе съм доволна, много беше яко, искам пак. Вече си имам 8 000 + пари и ще огледам хубаво в Уикипедия характеристиките на различния армър, за да знам какво да си направя :). Трябва ми хубав staff, защо от ковчежетата винаги ми пуска за други професии... ебаси късмета... :evil:.

Утре нападам Elona Reach (омг в Уикито пише: This mission is considered one of the most difficult in the game - ще мра :cry: ) и след нея живот и здраве съм на мисия от ascend-ването :). Doppelganger wait for me.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Mar 09, 2007 8:23 am

абе не изглежда тооолкова трудна, но явно изисква хората в групата да са с глава на раменете си, което вече е проблем :)

обикновено като изринем една мисия с някого после се прибавяме един друг към friends за да си помагаме и в бъдеще, така че поне за следващите няколко мисии / куеста от кампанията обикновено се наговаряме да ги правим заедно. А ако имаш късмет попадаш в група от такива (което слава богу ми се случи вчера).
Scalpel. Sponge. Magic Wand!