Ей, че як тийм заформихме бе! И двата бонуса ги изринахме

. D'Alessio Seaboard and Divinity Coast.
Аз минах и Thirsty River мисията (май така се казваше) с трите арени и гнусния таймер след 3 или 4 преигравания, накрая просто смених билда.
С Гибли бяхме ентусиастки и след като към 1 си легнаха всички, ние решихме да правим бонуса на Dunes of Despair, който се оказа труден, поради належащото разделяне на партито на две групи, мързела ни да прочетем дългото описание и насоки на бонуса в Уикипедия, което доведе до лутане и незнание какво да се прави и сбъркания ми миниън мастърски билд, който върху енчантнати не действа, щото онея са само брони (ама кой да прочете, че са повечето такива) = умрях си 3 минути преди финала, а Гибли едва беше намерила 1-вия отбор гадове от 3, които трябваше да се убият, за да се вземе бонуса.
Но иначе съм доволна, много беше яко, искам пак. Вече си имам 8 000 + пари и ще огледам хубаво в Уикипедия характеристиките на различния армър, за да знам какво да си направя

. Трябва ми хубав staff, защо от ковчежетата винаги ми пуска за други професии... ебаси късмета...

.
Утре нападам Elona Reach (омг в Уикито пише: This mission is considered one of the most difficult in the game - ще мра

) и след нея живот и здраве съм на мисия от ascend-ването

. Doppelganger wait for me.