Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 28, 2007 4:35 pm

Т.е. да е най-великото произведение във филмовата история?:Р Кат гледам това са очакванията...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 28, 2007 4:53 pm

Ghibli wrote:Да, вече 14 страници го чакаме и крещим...
Моля, моля - петнайсет. Ако възгласът в подписа ми ви се струва твърде слаб, мога да го засиля. :?

Морви, както сама забеляза, ако продължавате да се възмущавате от ексцесиите на агитката, ултразанижените ви очаквания ще превърнат филма в безсмъртен шедьовър. (Дори и случайно да не е такъв.)

БаЙа, темата наистина е опасна, така че отговарям в съседната. :shock:
Last edited by shayhiri on Wed Feb 28, 2007 5:01 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Feb 28, 2007 4:54 pm

Аз все още не съм наясно с какво това, че някой крещи "спарта" (и то не на ухото му) бърка в здравето на някой друг, но аре ше си трая :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 28, 2007 4:57 pm

Или не, доколкото ние се възмущаваме на агитката, а не на филма?
I don't wanna die

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Mar 01, 2007 12:06 am

Morwen wrote:Или не, доколкото ние се възмущаваме на агитката, а не на филма?
Най-добра моя жена приятелке (ПОДЧЕРТАВАМ ГО), СПРИ СЕ, за да не направя нещо ФРАПИРАЩО примерно в аниме-форума и после да ти е гузно, че са ме баннали.

По темата: 16ТИ Е ДАТАТА, БРАТЯ! Днес питах изрично в Мол-а. Почти 100% ще има предпремиерно от 9ти!

НАЙ-ПОСЛЕ ЕЙ!!!!!!!!!!!!1 Почвам да гледам трейлъра 6 пъти дневно, досега се на два си карам... :roll: Ламер съм знам....

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Mar 01, 2007 9:44 am

Muad_Dib wrote:
Morwen wrote:Или не, доколкото ние се възмущаваме на агитката, а не на филма?
Най-добра моя жена приятелке (ПОДЧЕРТАВАМ ГО), СПРИ СЕ, за да не направя нещо ФРАПИРАЩО примерно в аниме-форума и после да ти е гузно, че са ме баннали.

По темата: 16ТИ Е ДАТАТА, БРАТЯ! Днес питах изрично в Мол-а. Почти 100% ще има предпремиерно от 9ти!

НАЙ-ПОСЛЕ ЕЙ!!!!!!!!!!!!1 Почвам да гледам трейлъра 6 пъти дневно, досега се на два си карам... :roll: Ламер съм знам....
ОМГ супер там съм на 9-ти.

СПАР-ТААА

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 01, 2007 10:36 am

:D :D 8-)

Leonidas coming to your door! Finally.

Никола, сигурно в Мола имаше цяла отделна опашка от хора, които да питат за 300, нали?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Mar 01, 2007 10:50 am

Вероятно не. Тъпо, а?
And you can't dance with a devil on your back...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Mar 01, 2007 1:15 pm

Осъзнайте се. Image
:shark:
Feel the summer!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Mar 01, 2007 1:32 pm

Никола, сигурно в Мола имаше цяла отделна опашка от хора, които да питат за 300, нали?
Така беше, и аз специално се дигнах и отидох до София да питам по този жизненоважен въпрос, но се наложи да прекарам 2 дена в чакане на опашката. Но съм доволен. :D :P :lol:
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 2:11 pm

:lol: Всъщност жената на касата си знаеше урока и просто изстреля веднага и за 9-ти, предполагам, че има хора, които са питали.

А ние гледахме 'Писма от Иво Джима' и филмът е измитащ. Адски стабилен, не ти натяква сантименталност, разчувства и впечатлява по един адски натуралистичен, студен и сериозен начин. Ако и непознати (с изключение на Уатанабе), поне за мен, актьорите се справяха много убедително. Филмът е полу документален - заради филтрите през които е сниман, автентичността на мястото, на което е сниман, костюми, суровото (направо тегаво, не само тежко) усещане, което създава и адски премерено примесен с художественост - личните истории на войниците, писмата към дома, символизма в някои сцени и т.н. Изобщо - стабиларка отвсякъде, ако и ужасно тежка. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 01, 2007 2:12 pm

Направо не ми побира ума как ще купуваме 300 билети, особено както явно ще ходим всичките (по няколко пъти). Някой ще трябва да виси здраво по опашки.

Аз бих, ама в делнични дни съм на работа! :oops: Ако пуснат обаче предварителна нощна продажба, както със Стар Уорс навремето, проблемът е точно никакъв. 8-)
Last edited by shayhiri on Thu Mar 01, 2007 2:20 pm, edited 3 times in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 2:14 pm

Споко, пич, съмнявам се чааак толкоз много хора да имат интерес към филма, както примерно е било (беше) с Епизод 3.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 01, 2007 2:18 pm

Извинявай, ма точно прикуълчетата 300 ше ги "отнесе като куцо пиле домат". Изобщо няма място за сравнение! :evil: Кво е това пък сега? Ти фен ли си или кво? Никола!

И дай, ако обичаш, ревюнцето за Писмата във февруарската тема, че да обсъждаме. :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 01, 2007 2:26 pm

Ам, ти очакваш да трябва да стоиш цяла вечер, за да купиш билети ли? И опашки, виещи се надолу по ескалаторите на мола? Сигурно половин час преди прожекцията ще са свършили, но не виждам какъв е проблемът просто билетите да се купят предишния ден.
I don't wanna die