Frank Miller's 300
Моля, моля - петнайсет. Ако възгласът в подписа ми ви се струва твърде слаб, мога да го засиля.Ghibli wrote:Да, вече 14 страници го чакаме и крещим...

Морви, както сама забеляза, ако продължавате да се възмущавате от ексцесиите на агитката, ултразанижените ви очаквания ще превърнат филма в безсмъртен шедьовър. (Дори и случайно да не е такъв.)
БаЙа, темата наистина е опасна, така че отговарям в съседната.

Last edited by shayhiri on Wed Feb 28, 2007 5:01 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Най-добра моя жена приятелке (ПОДЧЕРТАВАМ ГО), СПРИ СЕ, за да не направя нещо ФРАПИРАЩО примерно в аниме-форума и после да ти е гузно, че са ме баннали.Morwen wrote:Или не, доколкото ние се възмущаваме на агитката, а не на филма?
По темата: 16ТИ Е ДАТАТА, БРАТЯ! Днес питах изрично в Мол-а. Почти 100% ще има предпремиерно от 9ти!
НАЙ-ПОСЛЕ ЕЙ!!!!!!!!!!!!1 Почвам да гледам трейлъра 6 пъти дневно, досега се на два си карам...

ОМГ супер там съм на 9-ти.Muad_Dib wrote:Най-добра моя жена приятелке (ПОДЧЕРТАВАМ ГО), СПРИ СЕ, за да не направя нещо ФРАПИРАЩО примерно в аниме-форума и после да ти е гузно, че са ме баннали.Morwen wrote:Или не, доколкото ние се възмущаваме на агитката, а не на филма?
По темата: 16ТИ Е ДАТАТА, БРАТЯ! Днес питах изрично в Мол-а. Почти 100% ще има предпремиерно от 9ти!
НАЙ-ПОСЛЕ ЕЙ!!!!!!!!!!!!1 Почвам да гледам трейлъра 6 пъти дневно, досега се на два си карам...Ламер съм знам....
СПАР-ТААА

Leonidas coming to your door! Finally.
Никола, сигурно в Мола имаше цяла отделна опашка от хора, които да питат за 300, нали?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Така беше, и аз специално се дигнах и отидох до София да питам по този жизненоважен въпрос, но се наложи да прекарам 2 дена в чакане на опашката. Но съм доволен.Никола, сигурно в Мола имаше цяла отделна опашка от хора, които да питат за 300, нали?

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

А ние гледахме 'Писма от Иво Джима' и филмът е измитащ. Адски стабилен, не ти натяква сантименталност, разчувства и впечатлява по един адски натуралистичен, студен и сериозен начин. Ако и непознати (с изключение на Уатанабе), поне за мен, актьорите се справяха много убедително. Филмът е полу документален - заради филтрите през които е сниман, автентичността на мястото, на което е сниман, костюми, суровото (направо тегаво, не само тежко) усещане, което създава и адски премерено примесен с художественост - личните истории на войниците, писмата към дома, символизма в някои сцени и т.н. Изобщо - стабиларка отвсякъде, ако и ужасно тежка.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Направо не ми побира ума как ще купуваме 300 билети, особено както явно ще ходим всичките (по няколко пъти). Някой ще трябва да виси здраво по опашки.
Аз бих, ама в делнични дни съм на работа!
Ако пуснат обаче предварителна нощна продажба, както със Стар Уорс навремето, проблемът е точно никакъв. 
Аз бих, ама в делнични дни съм на работа!

Last edited by shayhiri on Thu Mar 01, 2007 2:20 pm, edited 3 times in total.
Извинявай, ма точно прикуълчетата 300 ше ги "отнесе като куцо пиле домат". Изобщо няма място за сравнение!
Кво е това пък сега? Ти фен ли си или кво? Никола!
И дай, ако обичаш, ревюнцето за Писмата във февруарската тема, че да обсъждаме.

И дай, ако обичаш, ревюнцето за Писмата във февруарската тема, че да обсъждаме.