Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 26, 2007 5:15 pm

бачка си веднъж кат изпозареди. Дразнещо ми е само че няма автоматично събиране на изпопадалата плячка ма иначе стаа. Поразглеждам класовете са кво що, че некромансъра малко ми е бавен докат си спретне магийката :(
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 26, 2007 8:35 pm

Аз да споделя, че съм вероятно най-некадърният играч евър... баси, в един момент просто ще ми писне да ме убиват.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Feb 26, 2007 8:46 pm

Едва ли си :) Просто за някои места си трябва компания, особено в планините (леле аз как ги мразех тия джуджета, ти ги виждаш като една точка, а те се оказват трима...). Като се поосвободим ще цъкаме заедно, ок?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 26, 2007 8:52 pm

Ок, нп, само че ако винаги ми се помага, ще стана ужасно кекав играч, пък не ща да съм лигла и без тва съм жена в ММОРПГ :P, искам да ги бия лесно. :lol:

Ся ще я преиграя тая проклета мисия за 5-ти път и ако трябва за 6-ти, леле как ме дразнят тия джуджета. Но Алесия най-много. Тя само веднъж ли може да се вдигне? Щото умря в началото на мисията случайно, вдигна се, а сега като умря само тя - не ще.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Feb 26, 2007 9:02 pm

Вдигнал я е някой от другите хенчмани първия път, но после са им били изхабени резърекшън сигнетите и не са могли.

Бтв пробвай с парти от хората, дето са там, ако има такива де :)

А иначе не се бой, като станеш по-висок левъл и си добиеш добрите умения, ще ги мачкаш :P
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 26, 2007 9:47 pm

Даниел не ме остави ;) да умра за 4-ти път и дойде с един парагон, един некромансър и една хийлърка и ги измете... Ех, много доволна, че съм 15-ти лвл вече и на 1 мисия от Крита, ама се ядосвам, че не мога сама.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon Feb 26, 2007 10:56 pm

A ти какъв герой играеш? Много зависи това какъв ти е героя и как играеш. Прегледай си руни - не слагай много мейджър, бронята, оръжието, уменията, точките в атрибутите и с какви хенчове играеш.
Още, ако те нападат дзверове рейнджъри, вземи си повече хенчове дето са меле. Абе, с 2 думи - от много неща може да е проблемът.
Или се престраши и си намери ПЪГ.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Feb 27, 2007 12:28 am

ПЪГ? :)

Проблемът с мисиите са, че има някои по-tricky, които просто трябва да се и да не се правят глупости. Това е голям проблем явно за 8-9 поредни групи, в които бях на една от мисиите. Добре де, по 3 пъти подред едни и същи хора се разбираме едно и също което да не се прави и ВИНАГИ се намира някой идиот, ама винаги... Накрая се ядосах, тръгнах сам с хенчманите и героите и стигнах по-напред от всичките групи, но накрая пак ме биха. Така че си capture-нах един елит, който реших че доста ще помогне (cautery signet, помогна), измолих Даниел и ги сгазихме без големи проблеми с по 3 героя всеки. Мисля, че и мастъра нямаше да е голям проблем.

мисията беше Jennur's Horde, да не се чудите :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 12:32 am

PUG = pick up group.

Ламери, тръгнали да цъкат ММО... :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 27, 2007 12:39 am

:) Аз вече съм в Крайта, трябва да направя мисията Gates of Kryta и подозирам съм в Lion's Arch.

Проблемът с мисията беше, че в една от групите мобове имаше 3 хийлъра, а не 1, както в останалите. Няколко левъла отгоре съм им и дори да са много пак не са ми толкоз зор, колкото тия три шибани хийлъра :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Feb 27, 2007 4:18 am

Контрол Клик върху хийлърите, така че ги таргетваш и хенчовете само по тях бият. Е, като става много зор със хенчовете и ПЪГ може да стане, но в доста случаи се провалят.
@ Thunder - И аз имах проблем с тази мисия, но като се събрахме с гилдията я минахме доста лесно. ПРоблемите с ПЪГ са че всеки си прави каквото си иска и очаква монасите да го лекуват. Но не става така. Трябват и парагони и мезмери и т.н.
Ето затова се преместих в ПвП - няма ги тези мизерии като в ПвЕ. В ПвП ако нямаш координация с групата - яко се натрупва ДП.(деатх пеналти)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Feb 27, 2007 10:27 am

Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 27, 2007 10:34 am

Мдаа, опуках скоропостижно 10те часа. Плашим се ако си я зема некой ден. :shock:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 27, 2007 11:53 am

Ебааати, не е честно просто... убиха ми партито тоооочно преди един единствен последен финален бос в мисията Gates of Kryta. Тъпакът ме уби след 5 минути блъскане, за малко, ух... а сега трябва да ходя и на работа.

Edit: Най-после се добрах до Lion's Arch :) и доволно сама, с бонуса и 16-ти лвл.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Feb 27, 2007 11:26 pm

Delegat wrote:Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме :P
На грешно място търсиш ми се струва. Тук май повечето са ПвЕ играчи. (а аз лично играя ГМТ-600, така че няма препокриване). МЕждъ впрочем кой ранк и рейтинг сте?