Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 26, 2007 5:15 pm

бачка си веднъж кат изпозареди. Дразнещо ми е само че няма автоматично събиране на изпопадалата плячка ма иначе стаа. Поразглеждам класовете са кво що, че некромансъра малко ми е бавен докат си спретне магийката :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 26, 2007 8:35 pm

Аз да споделя, че съм вероятно най-некадърният играч евър... баси, в един момент просто ще ми писне да ме убиват.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Feb 26, 2007 8:46 pm

Едва ли си :) Просто за някои места си трябва компания, особено в планините (леле аз как ги мразех тия джуджета, ти ги виждаш като една точка, а те се оказват трима...). Като се поосвободим ще цъкаме заедно, ок?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 26, 2007 8:52 pm

Ок, нп, само че ако винаги ми се помага, ще стана ужасно кекав играч, пък не ща да съм лигла и без тва съм жена в ММОРПГ :P, искам да ги бия лесно. :lol:

Ся ще я преиграя тая проклета мисия за 5-ти път и ако трябва за 6-ти, леле как ме дразнят тия джуджета. Но Алесия най-много. Тя само веднъж ли може да се вдигне? Щото умря в началото на мисията случайно, вдигна се, а сега като умря само тя - не ще.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Feb 26, 2007 9:02 pm

Вдигнал я е някой от другите хенчмани първия път, но после са им били изхабени резърекшън сигнетите и не са могли.

Бтв пробвай с парти от хората, дето са там, ако има такива де :)

А иначе не се бой, като станеш по-висок левъл и си добиеш добрите умения, ще ги мачкаш :P
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Feb 26, 2007 9:47 pm

Даниел не ме остави ;) да умра за 4-ти път и дойде с един парагон, един некромансър и една хийлърка и ги измете... Ех, много доволна, че съм 15-ти лвл вече и на 1 мисия от Крита, ама се ядосвам, че не мога сама.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon Feb 26, 2007 10:56 pm

A ти какъв герой играеш? Много зависи това какъв ти е героя и как играеш. Прегледай си руни - не слагай много мейджър, бронята, оръжието, уменията, точките в атрибутите и с какви хенчове играеш.
Още, ако те нападат дзверове рейнджъри, вземи си повече хенчове дето са меле. Абе, с 2 думи - от много неща може да е проблемът.
Или се престраши и си намери ПЪГ.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Feb 27, 2007 12:28 am

ПЪГ? :)

Проблемът с мисиите са, че има някои по-tricky, които просто трябва да се и да не се правят глупости. Това е голям проблем явно за 8-9 поредни групи, в които бях на една от мисиите. Добре де, по 3 пъти подред едни и същи хора се разбираме едно и също което да не се прави и ВИНАГИ се намира някой идиот, ама винаги... Накрая се ядосах, тръгнах сам с хенчманите и героите и стигнах по-напред от всичките групи, но накрая пак ме биха. Така че си capture-нах един елит, който реших че доста ще помогне (cautery signet, помогна), измолих Даниел и ги сгазихме без големи проблеми с по 3 героя всеки. Мисля, че и мастъра нямаше да е голям проблем.

мисията беше Jennur's Horde, да не се чудите :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 12:32 am

PUG = pick up group.

Ламери, тръгнали да цъкат ММО... :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 27, 2007 12:39 am

:) Аз вече съм в Крайта, трябва да направя мисията Gates of Kryta и подозирам съм в Lion's Arch.

Проблемът с мисията беше, че в една от групите мобове имаше 3 хийлъра, а не 1, както в останалите. Няколко левъла отгоре съм им и дори да са много пак не са ми толкоз зор, колкото тия три шибани хийлъра :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Feb 27, 2007 4:18 am

Контрол Клик върху хийлърите, така че ги таргетваш и хенчовете само по тях бият. Е, като става много зор със хенчовете и ПЪГ може да стане, но в доста случаи се провалят.
@ Thunder - И аз имах проблем с тази мисия, но като се събрахме с гилдията я минахме доста лесно. ПРоблемите с ПЪГ са че всеки си прави каквото си иска и очаква монасите да го лекуват. Но не става така. Трябват и парагони и мезмери и т.н.
Ето затова се преместих в ПвП - няма ги тези мизерии като в ПвЕ. В ПвП ако нямаш координация с групата - яко се натрупва ДП.(деатх пеналти)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Feb 27, 2007 10:27 am

Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 27, 2007 10:34 am

Мдаа, опуках скоропостижно 10те часа. Плашим се ако си я зема некой ден. :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 27, 2007 11:53 am

Ебааати, не е честно просто... убиха ми партито тоооочно преди един единствен последен финален бос в мисията Gates of Kryta. Тъпакът ме уби след 5 минути блъскане, за малко, ух... а сега трябва да ходя и на работа.

Edit: Най-после се добрах до Lion's Arch :) и доволно сама, с бонуса и 16-ти лвл.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Feb 27, 2007 11:26 pm

Delegat wrote:Нашата гилдия - Low Rank Utopia [lure] набира нови играчи, като изискванията са поне 2 професии с 80% отключение скилове и елитки + 100к балтазар фекшън. За контакти търсете мене - Lure Malaria или Azaezel Raestlin. ПвП гилдия сме като играем предимно ГвГ във вечерните часове. В алианса на The Bulgarians сме :P
На грешно място търсиш ми се струва. Тук май повечето са ПвЕ играчи. (а аз лично играя ГМТ-600, така че няма препокриване). МЕждъ впрочем кой ранк и рейтинг сте?