Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Sun Feb 25, 2007 1:50 am

Ghibli wrote:
thunder wrote:В найтфол трябва да платиш на Балтазарски аватар 1000 пари и те праща в Realm ъф намквоси :)
Да де то и тука се плащат 1000 пари на аватара за цялото парти, но ако някой от партито не е ascended, отказва да го пусне вътре. Не пуска и хенчманите, поради която причина съм влизала един път колкото да ме убият веднага :) С герои не знам може ли да се влезе.
Мястото за където говориш и се струва да е ФОУ(Фишъре оф уое), където са наблискани (сравнително)трудни гадове. Герои и Хенчове не могат да влязат, защото за не-асценднати. Доста хора фармват на това място, защото падат обсидиан шардове и ектоплазма , които за доста редки материали и можеш да ги продадеш за доста платинум. Иначе идеята зад мястото е че е царсството на бога на войната - Балтазар, и там е меле 24/7. Даваш му дарение, и той те пуска в мелето. Кеф.
Това за малкото човече е миниятюра - на уикито има страница за тях. Аз в момента съм притежател на мини-прасе.
Държа да се похваля - гилдията просперира и последните 10 мача сме загубили само 2. Ведниж ни пуснаха срещу гилдия с ранк 300 (ние сме ранк 4000), и се представихме много добре - диктувахме им играта през цялото време, но когато стана "Победа или Смърт" - яко ни прецакаха Гилд лорда.
Каня всички да опитат ГвГ - напълно различен свят от ПвЕ-то си е. И също толкова забавно.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Feb 25, 2007 11:40 am

Я да питам аз, вече за втори път ми се случи да ми дават куестове, които не са за моята професия. Дават ми primary mesmer куестове, които не мога да изпълня (не че не опитах). :roll:

Тва някъв бъг ли е?

:lol: Еха, вече съм 13-ти лвл.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Feb 25, 2007 1:35 pm

Я кажи по-подробно кои куестове са това.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Feb 25, 2007 4:03 pm

http://gw.gamewikis.org/wiki/A_Cure_for_Ralena

Това ме прати да правя, а в Гилд Уики-то има иконка на месмер, което според легендата е само за месмери първа професия. Та въпреки това отидох до въпросния Master Ranger Nente, върху който имаше удивителна, цъках там, но нищо не стана :roll:. Два пъти се връщах... накрая видях, че е само за месмери, но не разбрах що ми го е показало изобщо...

Уф, най-после в Yak's Bend.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Feb 25, 2007 4:21 pm

Някой може ли да обясни как се напредва в PVP режима?Схващам,че трябва да се печелят двубои, но победите носят само "factions", с които само скилове и ъпгрейди за item-ите се купуват.Продавачи на нови item-и не виждам никъде. :? +Това не ме пуска на Kryta турнирите :(

А някой има ли идея какво по дяволите е това оранжево нещо:
Spoiler: show
Image
:shock:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Feb 25, 2007 4:23 pm

По-назад в темата някой беше питал за същото оранжево нещо и му/й бяха отговорили. Виж по-назад, мен нещо не ми се рови, но помня, че го споменаха :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Feb 25, 2007 4:25 pm

Този куест си е за теб, защото втората ти професия е месмер, аз например го правих с героиня монк/месмер. По принцип куестове, които не са за твоята професия, няма как да ги вземеш. За проблема единственото, което ми хрумва е, че ако нямаш празно място в инентара в момента, в който цъкаш на рейнджъра да говориш с него, той няма как да ти даде нещото, което трябва да вземеш. Иначе не знам откъде може да идва...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Feb 25, 2007 4:46 pm

Еми, ок, ама Васар казва : 'Занеси mossy rock еди-къде-си' и пише, че ми го дава, а в инвентара имам много място, но няма mossy rock след като уж ми го е дал...?

Едит: На 3-тия път най-после има mossy rock, ех, кво прави човек за 300 експириънс само :roll:.

Edit 2: Оффф, тука има ебаааси куеста... :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Feb 25, 2007 5:33 pm

Darkling wrote:А някой има ли идея какво по дяволите е това оранжево нещо
Това се получава, когато някой изпие Transmogrifier Tonic :)
http://gw.gamewikis.org/wiki/Transmogrifier_Tonic

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Feb 25, 2007 6:08 pm

Darkling wrote:Някой може ли да обясни как се напредва в PVP режима?Схващам,че трябва да се печелят двубои, но победите носят само "factions", с които само скилове и ъпгрейди за item-ите се купуват.Продавачи на нови item-и не виждам никъде. :? +Това не ме пуска на Kryta турнирите :(
Какви нови айтеми? Ако си очаквал с ПвП да отключваш неща за ПвЕ героите си, сбъркал си. Това което отключваш с ПвП игра е само и единствено за ПвП героите си. И какво имаш предвид под Крита турнирите?

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Feb 25, 2007 8:31 pm

Какви нови айтеми? Ако си очаквал с ПвП да отключваш неща за ПвЕ героите си, сбъркал си.
Имах в предвид айтъми които да закупя/спечеля за Пвп героя си, малко странно ще е ако си остана с началните айтъми завинаги...
И какво имаш предвид под Крита турнирите?
Турнири на които не ме пускат защото не съм ходил в Крита.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Feb 25, 2007 8:37 pm

Ееей, влюбена съм в планините, това е най-бруталното място, досега на което съм била. Страхотно са го направили, направо търпки ме побиват, все едно усещам студа :). И има едно куестче, дето мога да го пропусна, но ме нерви, че са 13-тина джуджета, които само ме убиват, щото са на 1 място всичките :(. Идеи кво да правя? Нямам fire dmg магии и нямам много AoE също... :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Feb 25, 2007 8:43 pm

Хехе, тепкам са некви корсарски кораби в tutoriala на тва :) Ма ужассно мноо зарежда от нета с тва демо от сайт 10 часовото :evil: :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Feb 25, 2007 8:48 pm

Elayne wrote:Ееей, влюбена съм в планините, това е най-бруталното място, досега на което съм била. Страхотно са го направили, направо търпки ме побиват, все едно усещам студа :). И има едно куестче, дето мога да го пропусна, но ме нерви, че са 13-тина джуджета, които само ме убиват, щото са на 1 място всичките :(. Идеи кво да правя? Нямам fire dmg магии и нямам много AoE също... :roll:.
аз обикновено нареждам на партията да седи малко по-назад и после се опитвам да привлека малко по-малко лошите към тях. Обикновено има някакъв начин да повлечеш 3-4 без да тръгнат и останалите
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Feb 25, 2007 8:50 pm

Мдаа тва си е common survival tactic от времената на диабло 1 :). уф дано не хаи тия 10 часа лимит докат зарежда нивото че ше му таковам таковата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”