Мястото за където говориш и се струва да е ФОУ(Фишъре оф уое), където са наблискани (сравнително)трудни гадове. Герои и Хенчове не могат да влязат, защото за не-асценднати. Доста хора фармват на това място, защото падат обсидиан шардове и ектоплазма , които за доста редки материали и можеш да ги продадеш за доста платинум. Иначе идеята зад мястото е че е царсството на бога на войната - Балтазар, и там е меле 24/7. Даваш му дарение, и той те пуска в мелето. Кеф.Ghibli wrote:Да де то и тука се плащат 1000 пари на аватара за цялото парти, но ако някой от партито не е ascended, отказва да го пусне вътре. Не пуска и хенчманите, поради която причина съм влизала един път колкото да ме убият веднагаthunder wrote:В найтфол трябва да платиш на Балтазарски аватар 1000 пари и те праща в Realm ъф намквосиС герои не знам може ли да се влезе.
Това за малкото човече е миниятюра - на уикито има страница за тях. Аз в момента съм притежател на мини-прасе.
Държа да се похваля - гилдията просперира и последните 10 мача сме загубили само 2. Ведниж ни пуснаха срещу гилдия с ранк 300 (ние сме ранк 4000), и се представихме много добре - диктувахме им играта през цялото време, но когато стана "Победа или Смърт" - яко ни прецакаха Гилд лорда.
Каня всички да опитат ГвГ - напълно различен свят от ПвЕ-то си е. И също толкова забавно.