Февруари '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 5:33 pm

:lol: Какво се очаква да кажа сега?

Педро е сиганин? Е? Наш Емир също. 8-)

Пенелопка е баси бонбона като малка? Така си е. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 7:15 pm

BaYa wrote:ааа, и че Педро пее ужасно фалшиво! :mrgreen:
Направо ме заболя главата. Зверски! :evil: Благодаря за което!

Иначе погледът отвътре си е ценен. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 23, 2007 3:50 pm

Повтарям, за всеки случай, поканата за "Писма от Иво Джима" този уикенд. Според мен точно такива филми си заслужава да се гледат в по-обширна компания, защото има какво да се обсъжда.

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=36592

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 23, 2007 4:19 pm

сори, бих, но имам изпити
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 23, 2007 4:25 pm

нещо не ми се гледа.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 23, 2007 4:27 pm

Xellos wrote:нещо не ми се гледа.
И аз май ще пропусна засега. После като видя отзивите ще си помисля.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 23, 2007 4:37 pm

Лошо няма. Отзиви и за него, и за Ездача ще дам още утре вечер. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 24, 2007 12:43 am

Гоустрайдъра може да се гледа само с напълно изключен мозък. Това и направих и се накефих умерено на добрите ефекти. Иначе историята, концепцията и диалогът притежават 0% кохерентност. Винаги съм мразил американските комикси за горното, но тук е във възможно най-чист вид. :roll:

Хубавото е, че Кейдж все пак е добър актьор и се е усетил, че в такъв филм ако се вземеш насериозно, си свършен. В резултат превключва на berserker mode (почти като в "Диво сърце" преди е-хе 20 години) и се получават доста смешни/абсурдни изпълнения. Сцената, в която обяснява положението си на Ева Мендес (която също се търпи) е една от най-смешните, които съм гледал напоследък, ако щете вярвайте. 8-)

В крайна сметка разбрах защо филмът кърти в боксофиса и вече не ме е яд много за това. :?

П.П.: Препоръчвам на Рол. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Feb 24, 2007 2:26 am

DELgado wrote:
Xellos wrote:нещо не ми се гледа.
И аз май ще пропусна засега. После като видя отзивите ще си помисля.
Бате какви отзиви, какви 5 лева, филмът има над 8 в ИМДБ, номинации маса и режисьор е КЛИНТ БАСИ! Плюс че играе и Кен Уатанабе, който е най-якият японски актьор от Тоширо Мифуне насам...

Радвам се на мнението на Алекс за Призрачния Ездач, с абсолютна същата нагласа мисля и аз да го гледам, иначе сигурно трябва да се разплача.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Feb 24, 2007 11:24 am

Аз пък се чудя дали да не скипна изцяло...

Алекс, не се излагай за американските комикси, пликс :) Пак говориш на изуст.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 24, 2007 11:44 am

Абе, ако има милион по яки неща дет мога да права ма ше хвърля едно око на ездача най-вероятно. Иначе за Писмата... просто не си падам по такива филми да гледам. Не зависи от това колко е качествен просто. Некой ден кат съм в настроение 8-) и не с сума народ. Честно казано не обичам да коментирам филмите които зяпам.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Feb 25, 2007 2:44 pm

И Муаддиб, и Кселос са прави за Иво Джима. Наистина няма нужда от препоръки, знаеше се колко е добър и се оказа точно толкова. Обаче никога не бих го препоръчал на всеки.

Войната е най-ужасният човешки срам, а точно този филм целенасочено премахва всичките й лъскави оправдания, на които разчитат обикновените военни филми: празните вампирски понятия "Победа", "Враг", "Вяра", "Патриотизъм" и т.н. И остава едното човешко достойнство, вездесъщият разум и волята да оцелееш на всяка цена напук на цялото безумие.

Така че, ако знаете истината, можете и да пропуснете филма, нищо ново не казва. (Но го казва добре.)

Ако искате да я научите, гледайте на всяка цена. Вече сте решили да заплатите цената на знанието.

Ако предпочитате да вярвате в смисъла на войната, спестете си разочарованието и не гледайте.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 26, 2007 9:34 am

Еми май ще го гледам все пак, но американската версия ще пропусна на кино.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 27, 2007 12:33 am

Някой ако иска да води гаджето на "Ваканцията", да казва. Спечелих от кинолотарията в Мола едни пропуски, дето плащаш за един/влизат двама и сега тъй и ще си изгорят. :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 12:36 am

shayhiri wrote:Някой ако иска да води гаджето на "Ваканцията", да казва. Спечелих от кинолотарията в Мола едни пропуски, дето плащаш за един/влизат двама и сега тъй и ще си изгорят. :roll:
Бате ти ако продължиш така да ходиш на кино може да ни вземеш на предпредпредпредпредпремиерни пропуски за 300! :D