Февруари '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 5:33 pm

:lol: Какво се очаква да кажа сега?

Педро е сиганин? Е? Наш Емир също. 8-)

Пенелопка е баси бонбона като малка? Така си е. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 7:15 pm

BaYa wrote:ааа, и че Педро пее ужасно фалшиво! :mrgreen:
Направо ме заболя главата. Зверски! :evil: Благодаря за което!

Иначе погледът отвътре си е ценен. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 23, 2007 3:50 pm

Повтарям, за всеки случай, поканата за "Писма от Иво Джима" този уикенд. Според мен точно такива филми си заслужава да се гледат в по-обширна компания, защото има какво да се обсъжда.

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=36592

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 23, 2007 4:19 pm

сори, бих, но имам изпити
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 23, 2007 4:25 pm

нещо не ми се гледа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 23, 2007 4:27 pm

Xellos wrote:нещо не ми се гледа.
И аз май ще пропусна засега. После като видя отзивите ще си помисля.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 23, 2007 4:37 pm

Лошо няма. Отзиви и за него, и за Ездача ще дам още утре вечер. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 24, 2007 12:43 am

Гоустрайдъра може да се гледа само с напълно изключен мозък. Това и направих и се накефих умерено на добрите ефекти. Иначе историята, концепцията и диалогът притежават 0% кохерентност. Винаги съм мразил американските комикси за горното, но тук е във възможно най-чист вид. :roll:

Хубавото е, че Кейдж все пак е добър актьор и се е усетил, че в такъв филм ако се вземеш насериозно, си свършен. В резултат превключва на berserker mode (почти като в "Диво сърце" преди е-хе 20 години) и се получават доста смешни/абсурдни изпълнения. Сцената, в която обяснява положението си на Ева Мендес (която също се търпи) е една от най-смешните, които съм гледал напоследък, ако щете вярвайте. 8-)

В крайна сметка разбрах защо филмът кърти в боксофиса и вече не ме е яд много за това. :?

П.П.: Препоръчвам на Рол. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Feb 24, 2007 2:26 am

DELgado wrote:
Xellos wrote:нещо не ми се гледа.
И аз май ще пропусна засега. После като видя отзивите ще си помисля.
Бате какви отзиви, какви 5 лева, филмът има над 8 в ИМДБ, номинации маса и режисьор е КЛИНТ БАСИ! Плюс че играе и Кен Уатанабе, който е най-якият японски актьор от Тоширо Мифуне насам...

Радвам се на мнението на Алекс за Призрачния Ездач, с абсолютна същата нагласа мисля и аз да го гледам, иначе сигурно трябва да се разплача.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Feb 24, 2007 11:24 am

Аз пък се чудя дали да не скипна изцяло...

Алекс, не се излагай за американските комикси, пликс :) Пак говориш на изуст.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 24, 2007 11:44 am

Абе, ако има милион по яки неща дет мога да права ма ше хвърля едно око на ездача най-вероятно. Иначе за Писмата... просто не си падам по такива филми да гледам. Не зависи от това колко е качествен просто. Некой ден кат съм в настроение 8-) и не с сума народ. Честно казано не обичам да коментирам филмите които зяпам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Feb 25, 2007 2:44 pm

И Муаддиб, и Кселос са прави за Иво Джима. Наистина няма нужда от препоръки, знаеше се колко е добър и се оказа точно толкова. Обаче никога не бих го препоръчал на всеки.

Войната е най-ужасният човешки срам, а точно този филм целенасочено премахва всичките й лъскави оправдания, на които разчитат обикновените военни филми: празните вампирски понятия "Победа", "Враг", "Вяра", "Патриотизъм" и т.н. И остава едното човешко достойнство, вездесъщият разум и волята да оцелееш на всяка цена напук на цялото безумие.

Така че, ако знаете истината, можете и да пропуснете филма, нищо ново не казва. (Но го казва добре.)

Ако искате да я научите, гледайте на всяка цена. Вече сте решили да заплатите цената на знанието.

Ако предпочитате да вярвате в смисъла на войната, спестете си разочарованието и не гледайте.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 26, 2007 9:34 am

Еми май ще го гледам все пак, но американската версия ще пропусна на кино.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Feb 27, 2007 12:33 am

Някой ако иска да води гаджето на "Ваканцията", да казва. Спечелих от кинолотарията в Мола едни пропуски, дето плащаш за един/влизат двама и сега тъй и ще си изгорят. :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 12:36 am

shayhiri wrote:Някой ако иска да води гаджето на "Ваканцията", да казва. Спечелих от кинолотарията в Мола едни пропуски, дето плащаш за един/влизат двама и сега тъй и ще си изгорят. :roll:
Бате ти ако продължиш така да ходиш на кино може да ни вземеш на предпредпредпредпредпремиерни пропуски за 300! :D