Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
Аз да се похваля, че извадих късмет и успях да си сменя мейла. Оказва се, че ако нямате достъп до стария, ви активират новия след 7 дни, но в случай, че от стария мейл се получи mail failure delivery активират новия мейл веднага. И сега си цъкам и съм 9-ти лвл вече
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Borizmeiko
- Misting
/ранк наистина трудничко се постига. Изисква се много координация чрез VOIP програмки като Вентрило или Тиймспийк и сериозен отбор. ХоХ е много забавна но както се казва, залогът е много голям. Така че дори и да си в добър отбор ще паднеш след 3-4 игри, но то това му е половината удоволствие. Ще си позволя да дам и 2 съвет:Ghibli wrote:Не претендирам да знам за какво иде реч, доколкото не се интересувам от ПвП (засега, но планирам да поиграя малко в бъдеще само заради готиния /rank), просто дадох насочваща информация на човека
А той ако реши, ще иде на Гилд Уики и ще чете:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Touch_ranger
- недей да взимаш PUG(pick-up group) at HoH, защтото общо взето не се играят от сериозни хора. Не че нямат победи, но много често билдовете които имат са gimmicky, a ne well-rounded така че много често ситуацията е hit-and-miss.
- гледай какви билдове използват групите които държат холс, защото те общо взето знаят какво правят.
On an unrelated note, всеки който играе ГВ, трябва да пробва поне веднъж ПвП защото е доста забавно. И въобще няма carebearism както говореха хора по-преди в темата.
А, и have fun @ the weekend event!!!!!
Ха честито, радвам сеElayne wrote:Аз да се похваля, че извадих късмет и успях да си сменя мейла. Оказва се, че ако нямате достъп до стария, ви активират новия след 7 дни, но в случай, че от стария мейл се получи mail failure delivery активират новия мейл веднага. И сега си цъкам и съм 9-ти лвл вече.

Благодаря, подобноBorizmeiko wrote:А, и have fun @ the weekend event!!!!!

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Евента ще е интересен, а и драгон арената рулираFrom Noon PST on Friday, February 23, through 11:59 p.m. PST on Sunday, February 25, you can participate in three great activities: The Dragon Arena, the Shing Jea Boardwalk, and Rollerbeetle Racing. For each win you will reap rewards in the form of Victory Tokens, which you can then exchange for prizes in Shing Jea Monastery and the Great Temple of Balthazar. And of course you can work on your Gamer title, too. Join us this weekend for all the fun and games!

- Borizmeiko
- Misting
- Lord Annorion
- Scholar
- Lord Annorion
- Scholar
Мдам, странна работа. Еlayne можеш да си изтеглиш клиента на играта от www.guildwars.com, стига да не си на трафик и да ти се чака да си изтегли всичко необходимо за игра 

- Borizmeiko
- Misting
Мда....и на американстките сървъри лагът е отвратителен. 2 ГвГ-та загубихма схощи заради това. По моя преценка А-НЕТ се подгатвят за ивентите в петък. Добре че са се сетили да сложат ивент-зона до която се стига от Шинг-Джеа Манастира. Иначе целия ресурс на сървърите отива в поддържане на 100+ дистрикти на града където всеки 2 секунд някой нублет се провиква " Where are teh PIGS??????". И после как да не се радва човек че продава 2 прасета за 14 платинум в Аскалон? Ех, капитализъм!!!!
Нека и аз да се похваля, понеже снощо качих 20-ти лвл...
Name: Reality Refugee
Guild: Shadow Dance [SD]
Lvl: 20
Profession: Mesmer/Necromancer
Build: Domination Mesmer
Currently in: Temple of the Ages
В момента съм зациклила на Villainy of Galrath и не знам какво да правя... в смисъл как се минават онези орди точно преди теснината? Като ги бия ме правят на нищо, а когато просто им избягах, останах сама с двама хенчмани малко преди плажа горе и там вече ми видяха сметката лесно...
Name: Reality Refugee
Guild: Shadow Dance [SD]
Lvl: 20
Profession: Mesmer/Necromancer
Build: Domination Mesmer
Currently in: Temple of the Ages
В момента съм зациклила на Villainy of Galrath и не знам какво да правя... в смисъл как се минават онези орди точно преди теснината? Като ги бия ме правят на нищо, а когато просто им избягах, останах сама с двама хенчмани малко преди плажа горе и там вече ми видяха сметката лесно...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either