Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Feb 22, 2007 2:23 am

Аз да се похваля, че извадих късмет и успях да си сменя мейла. Оказва се, че ако нямате достъп до стария, ви активират новия след 7 дни, но в случай, че от стария мейл се получи mail failure delivery активират новия мейл веднага. И сега си цъкам и съм 9-ти лвл вече :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Thu Feb 22, 2007 3:11 am

Ghibli wrote:Не претендирам да знам за какво иде реч, доколкото не се интересувам от ПвП (засега, но планирам да поиграя малко в бъдеще само заради готиния /rank :P), просто дадох насочваща информация на човека :) А той ако реши, ще иде на Гилд Уики и ще чете:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Touch_ranger
/ранк наистина трудничко се постига. Изисква се много координация чрез VOIP програмки като Вентрило или Тиймспийк и сериозен отбор. ХоХ е много забавна но както се казва, залогът е много голям. Така че дори и да си в добър отбор ще паднеш след 3-4 игри, но то това му е половината удоволствие. Ще си позволя да дам и 2 съвет:
- недей да взимаш PUG(pick-up group) at HoH, защтото общо взето не се играят от сериозни хора. Не че нямат победи, но много често билдовете които имат са gimmicky, a ne well-rounded така че много често ситуацията е hit-and-miss.
- гледай какви билдове използват групите които държат холс, защото те общо взето знаят какво правят.
On an unrelated note, всеки който играе ГВ, трябва да пробва поне веднъж ПвП защото е доста забавно. И въобще няма carebearism както говореха хора по-преди в темата.
А, и have fun @ the weekend event!!!!!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Feb 22, 2007 10:03 am

Тъч рейнджърите вече не са това, което бяха, едно че ги нерфнаха малко и второ че имат доста на брой контри. Иначе рейнджъра е може би най-разнообразната професия, много гъвкав герой и въобще една от най-любимите ми професии наред с месмера и некрото.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Feb 22, 2007 10:44 am

Elayne wrote:Аз да се похваля, че извадих късмет и успях да си сменя мейла. Оказва се, че ако нямате достъп до стария, ви активират новия след 7 дни, но в случай, че от стария мейл се получи mail failure delivery активират новия мейл веднага. И сега си цъкам и съм 9-ти лвл вече :).
Ха честито, радвам се :)
Borizmeiko wrote:А, и have fun @ the weekend event!!!!!
Благодаря, подобно :) Само дето отсега надушвам разорение... никак не ми върви на хазарта. Поне ще е забавно, пък и винаги го има онзи Unlucky тайтъл.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Feb 22, 2007 3:49 pm

From Noon PST on Friday, February 23, through 11:59 p.m. PST on Sunday, February 25, you can participate in three great activities: The Dragon Arena, the Shing Jea Boardwalk, and Rollerbeetle Racing. For each win you will reap rewards in the form of Victory Tokens, which you can then exchange for prizes in Shing Jea Monastery and the Great Temple of Balthazar. And of course you can work on your Gamer title, too. Join us this weekend for all the fun and games!
Евента ще е интересен, а и драгон арената рулира :lol:

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Thu Feb 22, 2007 3:59 pm

Unlcuky title ще е доста работа. И аз като Делегат чакам Драгон Арената. Изглежда като лесен начин да изкарваш фекшън на Балтазар, а мене точно този фекшън никога не ми стига. Е, и хазарта ще е забавен разбира се.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Feb 22, 2007 8:25 pm

Вече за трети път ми се случва да не ме свързва със света (логвам се иначе), дава ми грешка 'Code=013' и ме изхвърля от логина след това :(. Случвало ли ви се е?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Thu Feb 22, 2007 8:36 pm

На няколко пъти. На мен ми се оправя като поизчакам малко.
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Feb 22, 2007 8:38 pm

Ми чакам, дано се оправи, вече 15 минути. На служебният комп ми забива при инсталацията на CD2 нещо и не мога да си я сложа :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Thu Feb 22, 2007 8:44 pm

Сигурно е някакъв проблем със сървърите. Само че веднъж чаках около два чака да се логна... така че късмет.
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Feb 22, 2007 8:44 pm

Абе реших да не е от NOD32, но го оправих и даже го изключих, спрях и даунлоудите, не е от И-нета, а от тях проблемът явно... още не ме е свързало.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Feb 22, 2007 9:53 pm

Elayne wrote:Вече за трети път ми се случва да не ме свързва със света (логвам се иначе), дава ми грешка 'Code=013' и ме изхвърля от логина след това :(. Случвало ли ви се е?
уикито ме закара на някаква страница, където пишеше, че бърникат нещо по европейските сървъри :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Feb 22, 2007 10:21 pm

Мдам, странна работа. Еlayne можеш да си изтеглиш клиента на играта от www.guildwars.com, стига да не си на трафик и да ти се чака да си изтегли всичко необходимо за игра :lol:

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Thu Feb 22, 2007 10:36 pm

Мда....и на американстките сървъри лагът е отвратителен. 2 ГвГ-та загубихма схощи заради това. По моя преценка А-НЕТ се подгатвят за ивентите в петък. Добре че са се сетили да сложат ивент-зона до която се стига от Шинг-Джеа Манастира. Иначе целия ресурс на сървърите отива в поддържане на 100+ дистрикти на града където всеки 2 секунд някой нублет се провиква " Where are teh PIGS??????". И после как да не се радва човек че продава 2 прасета за 14 платинум в Аскалон? Ех, капитализъм!!!!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 23, 2007 1:19 pm

Нека и аз да се похваля, понеже снощо качих 20-ти лвл...

Name: Reality Refugee
Guild: Shadow Dance [SD]
Lvl: 20
Profession: Mesmer/Necromancer
Build: Domination Mesmer
Currently in: Temple of the Ages

В момента съм зациклила на Villainy of Galrath и не знам какво да правя... в смисъл как се минават онези орди точно преди теснината? Като ги бия ме правят на нищо, а когато просто им избягах, останах сама с двама хенчмани малко преди плажа горе и там вече ми видяха сметката лесно...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either