Илюзионистът
Добре де, Алекс, гледаш филм, не доказателствен материал. Първо, очевидно си беше злобен и биеше жени и второ какво искаш - пейнфул флашбеци още един час? Твоето е една възможна гледна точка, ако целта на сюжета беше няква допълнителна мистерия, но сюжетът очевидно не е чак толкова сложен.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Принципно моеше и по-елегантно, ма в крайна сметка сценария го е наредил него да е назад с матр'иалаshayhiri wrote:Ксел, ако ти си в положението, в което беше Леополд
какво щеше да направиш? Точно той беше жертвата в случая!
- Spoiler: show

Са тва тъпо парче си беше ролята просто. Мустака обаче аха аха да му падне имах чувството през цялото време ако трябва да съм честен.
Last edited by Xellos on Mon Feb 19, 2007 2:11 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Точно. Беше жертва даже и на мустака си.
Един истински злодей, Морви, щеше да направи точно каквото казва Ксел. Или един разумен безскрупулен мъж. Тогава можеше и да има история. Сега просто няма. Сюжетът наистина трябваше да си стои прост, защото виждаш като се опитва да се прави на сложен кво става. Деба и сценаристите.
Един истински злодей, Морви, щеше да направи точно каквото казва Ксел. Или един разумен безскрупулен мъж. Тогава можеше и да има история. Сега просто няма. Сюжетът наистина трябваше да си стои прост, защото виждаш като се опитва да се прави на сложен кво става. Деба и сценаристите.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
хех,е, мноо емоций за тва филмче мноо нещо
просто добре заснета историйка без кой знае ква стойност за второ гледане
толкоз

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми аз пък съм напълно съгласен с Алекс, като никога 
Филмът е посредствен и единственото му хубаво нещо е атмосферата в началото и много качествената режисура и камера. Обаче дотам. Актьорите са зле до един (вкл, омг, поунд - Еди Нортън), историята е МАЛОУМНА и в общи линии трактовката на Шайхири, ако и очевидно крайна, е много по-близо до моето усещане от онова, което се говори иначе.
Бтв, за мен тва, че един мъж бие жени, не е причина да му правят ТОВА. Ок, помиар е, обаче можеха просто да го напуснат, не? А онова, че и преди е убивал жена, НЕ БЕШЕ доказано, дори инспекторът не го каза ни веднъж. Само тълпата в публиката го твърдеше.

Филмът е посредствен и единственото му хубаво нещо е атмосферата в началото и много качествената режисура и камера. Обаче дотам. Актьорите са зле до един (вкл, омг, поунд - Еди Нортън), историята е МАЛОУМНА и в общи линии трактовката на Шайхири, ако и очевидно крайна, е много по-близо до моето усещане от онова, което се говори иначе.
Бтв, за мен тва, че един мъж бие жени, не е причина да му правят ТОВА. Ок, помиар е, обаче можеха просто да го напуснат, не? А онова, че и преди е убивал жена, НЕ БЕШЕ доказано, дори инспекторът не го каза ни веднъж. Само тълпата в публиката го твърдеше.
And you can't dance with a devil on your back...
И що? Щото ти искаш династичен брак и я следиш навсякъде, та да не ти се провали сделката? И тя, взима, че проявява собствена воля, такова престъпление.Roland wrote:Еми във ФИЛМА не сме видели от него нищо твърде лошо, освен че й удари шамар. Което в КОНКРЕТНАТА ситуация не беше и твърде агресивно от негова страна. Ако си отговаряше на образа, който му бяха създали, щеше да я смели от бой... Аз бих :oops:
I don't wanna die