Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
гугутки
Зазяпах сериалчето Stargate Atlantis ма нещо не ми се очертава интересно.
Зазяпах сериалчето Stargate Atlantis ма нещо не ми се очертава интересно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Обичат се младите са кво. Сърце не ми дава.
Са Бат'Жоро се е развихрил.

Са Бат'Жоро се е развихрил.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз само да кажа (тук, защото другата тема я заключихте), че не бяхте прави и Никола не е излизал ГРУБО от добрия тон, факт е, че Симеон го каза оня лаф, факт е и че фенщината не пречеше никому и нито е била отявлен безсмислен спам, нито е продължавала безкрайно дълго. Факт е обаче и че реакцията на Никола в последния му пост - фръцкането и отказ от влизане във форума, ме подразни и искам само да кажа, че ако не се успокоите всички и гълъбът не приеме, че е реагирал крайно, аз също спирам да пиша. Голяма работа, нали, на кого му пука, но на мен не ми е приятно така
. От мухата-слон стана.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Абе аре бе, нищо не е станало 

Докато се разправяхте в заключената тема, аз бях на кино и изгледах Blood Diamond. Хареса ми, обаче щеще да е много по-добър без последните 10-ина минути, в които и без това доста очевидното послание (което дотогава съумяваше да не дразни дори алергичен към подобни неща зрител като мен) се набива с чук в главата на зрителя и е лепнат един нелеп финал тип хепиенд. А надписът накрая "Не купувайте диаманти, без да ги проверите откъде са" беше адски излишен (целият филм очевидно пропагандира тази идея, пък и има 1001 начина да те излъжат, че диамантите от легален източник).
Обаче Ди Каприо за пореден път прави страхотна роля, визията е на ниво, екшънът е отлично заснет, че дори имаше и няколко момента, които ми въздействаха емоционално.Така че съм доволен като цяло.
Обаче Ди Каприо за пореден път прави страхотна роля, визията е на ниво, екшънът е отлично заснет, че дори имаше и няколко момента, които ми въздействаха емоционално.Така че съм доволен като цяло.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!