Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
Аз само да кажа (тук, защото другата тема я заключихте), че не бяхте прави и Никола не е излизал ГРУБО от добрия тон, факт е, че Симеон го каза оня лаф, факт е и че фенщината не пречеше никому и нито е била отявлен безсмислен спам, нито е продължавала безкрайно дълго. Факт е обаче и че реакцията на Никола в последния му пост - фръцкането и отказ от влизане във форума, ме подразни и искам само да кажа, че ако не се успокоите всички и гълъбът не приеме, че е реагирал крайно, аз също спирам да пиша. Голяма работа, нали, на кого му пука, но на мен не ми е приятно така
. От мухата-слон стана.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Докато се разправяхте в заключената тема, аз бях на кино и изгледах Blood Diamond. Хареса ми, обаче щеще да е много по-добър без последните 10-ина минути, в които и без това доста очевидното послание (което дотогава съумяваше да не дразни дори алергичен към подобни неща зрител като мен) се набива с чук в главата на зрителя и е лепнат един нелеп финал тип хепиенд. А надписът накрая "Не купувайте диаманти, без да ги проверите откъде са" беше адски излишен (целият филм очевидно пропагандира тази идея, пък и има 1001 начина да те излъжат, че диамантите от легален източник).
Обаче Ди Каприо за пореден път прави страхотна роля, визията е на ниво, екшънът е отлично заснет, че дори имаше и няколко момента, които ми въздействаха емоционално.Така че съм доволен като цяло.
Обаче Ди Каприо за пореден път прави страхотна роля, визията е на ниво, екшънът е отлично заснет, че дори имаше и няколко момента, които ми въздействаха емоционално.Така че съм доволен като цяло.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!