Upcoming Movies
Moderator: Moridin
Извинявай ама той е по-бездарен и от Адам Сандлър според мен. Втория поне имаше една добра роля в Punch-Drunk Love. Докато за Орланда не се сещам нито един филм в който да не ме е дразнил с присъствието си на екрана.SilverLill wrote:Мм, странно, но след вторите Пирати на мен Орландо ми стана по-симпатичен от преди. Някак си не мога да си обясня манията по момчето, но вече определено не ми е толкова противен, така че нямам абсолютно нищо против да го гледам в третия филм. Пък и не играе лошо.
В "Небесно царство" за пръв път Орландо показа някакви промени в изражението на лицето си и наченки на изразителност в речта си. Все още е страшно некадърън, но все пак се отлепи от абсолютното дъно. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- tigermaster
- Elder God
Небесно Царство си е супер, ако се абстрахирате от историята (смисъл на Орландо му показват ТРИ стойки с меча и той вече е касапин). Визията и музиката са смазващи + БАСИ съпорт-каста (Дьеръми Айрънс, Ед Нортън, Давид Тюлис...). Хубав филм, но далеч от Гладиатор, с който съпоставката е неизменна - и двата са ЕПИЧНИ (ТМ) и са на Ридли Скот.
-
- Commoner
Ся, мен ме изкефи във втория филм за Пиратите, тук вече си е въпрос на гледна точка. Според мен по-добре игра отколкото в КП 1, в Небесно Царство или в Троя, където държа да отбележа беше уникално противен. Аз не съм от хората, които не могат да си променят мнението и понеже ми хареса (има прогрес в играта на детето) смятам, че не е тотално загубен и все още има надежда за него.
Elayne, по-добре не гледай Елизабеттаун, абсолютен copy/paste на Garden State е, което определено не дава шансове за нещо качествено.
Elayne, по-добре не гледай Елизабеттаун, абсолютен copy/paste на Garden State е, което определено не дава шансове за нещо качествено.
- tigermaster
- Elder God
Ридли Скот се води за добър режисьор. И Е добър режисьор. Но с "Небесно царство" е сбъркал. Показаха на главния герой от коя страна се държи меч и той стана невероятен майстор, най-великият пълководец, появявал се в Светите земи и какво ли още не. И всичко това подплатено с някаква сериозност, която хич не му отиваше. Да беше нещо несериозно като филм за Конан, и щеше да е перфектно.Muad_Dib wrote:Небесно Царство си е супер, ако се абстрахирате от историята (смисъл на Орландо му показват ТРИ стойки с меча и той вече е касапин).
Проблемът е по-скоро в сценария и в многобройните орязани от студиото важни сцени, а не в режисурата на Скот. Което ми напомня да взема да хвърля някой поглед на режисьорската версия, че много я хвалят.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!