Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Feb 07, 2007 10:27 am

SilverLill wrote:Мм, странно, но след вторите Пирати на мен Орландо ми стана по-симпатичен от преди. Някак си не мога да си обясня манията по момчето, но вече определено не ми е толкова противен, така че нямам абсолютно нищо против да го гледам в третия филм. Пък и не играе лошо.
Извинявай ама той е по-бездарен и от Адам Сандлър според мен. Втория поне имаше една добра роля в Punch-Drunk Love. Докато за Орланда не се сещам нито един филм в който да не ме е дразнил с присъствието си на екрана.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 07, 2007 11:07 am

Ами, аз Орландо го възприемам като Леголас и като нищо друго, та... уви, само с тая му роля ще го запомня. Може би трябва да гледам Елизабеттаун.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 07, 2007 11:58 am

Недей. :) Леголас си е Леголас. И в "Небесно царство" бива, но просто защото филмът около него е изключителен. :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 07, 2007 11:59 am

Ами, още не съм го гледала, но смятам да го видя. Макар че, самият Орландо ми е доста неприятен като излъчване, независимо от ролята... :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Random
Ascendent

Post by Random » Wed Feb 07, 2007 12:01 pm

Мда, да не говорим колко некадърен е героят на Орльо точно в "Небесно царство". Иначе, филмът и на мен много ми хареса:)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Feb 07, 2007 12:26 pm

В "Небесно царство" за пръв път Орландо показа някакви промени в изражението на лицето си и наченки на изразителност в речта си. Все още е страшно некадърън, но все пак се отлепи от абсолютното дъно. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Feb 07, 2007 6:15 pm

... което не пречи на "Небесно царство" да е малоумно тъп филм.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 07, 2007 6:24 pm

Небесно Царство си е супер, ако се абстрахирате от историята (смисъл на Орландо му показват ТРИ стойки с меча и той вече е касапин). Визията и музиката са смазващи + БАСИ съпорт-каста (Дьеръми Айрънс, Ед Нортън, Давид Тюлис...). Хубав филм, но далеч от Гладиатор, с който съпоставката е неизменна - и двата са ЕПИЧНИ (ТМ) и са на Ридли Скот.

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Wed Feb 07, 2007 6:25 pm

На "Небесно царство" трябва да се гледа само Director's Cut, щото иначе са отрязани ебати ключовите сцени, най-вече свързани с мотивацията на героите. И филма е огромен въпреки Леголас в главната роля.
Image

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 07, 2007 6:27 pm

Плс дай някви координати на директър'с къта ако имаш идея на ЛС. Мерси предварително.

EDIT : намерих го на арената, баси двд изданието на тва чудо било на ЧЕТИРИ диска, в бг въобще не съм го виждал...

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Wed Feb 07, 2007 6:36 pm

Image

SilverLill
Commoner

Post by SilverLill » Wed Feb 07, 2007 9:18 pm

Ся, мен ме изкефи във втория филм за Пиратите, тук вече си е въпрос на гледна точка. Според мен по-добре игра отколкото в КП 1, в Небесно Царство или в Троя, където държа да отбележа беше уникално противен. Аз не съм от хората, които не могат да си променят мнението и понеже ми хареса (има прогрес в играта на детето) смятам, че не е тотално загубен и все още има надежда за него.

Elayne, по-добре не гледай Елизабеттаун, абсолютен copy/paste на Garden State е, което определено не дава шансове за нещо качествено.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Feb 08, 2007 10:57 pm

Muad_Dib wrote:Небесно Царство си е супер, ако се абстрахирате от историята (смисъл на Орландо му показват ТРИ стойки с меча и той вече е касапин).
Ридли Скот се води за добър режисьор. И Е добър режисьор. Но с "Небесно царство" е сбъркал. Показаха на главния герой от коя страна се държи меч и той стана невероятен майстор, най-великият пълководец, появявал се в Светите земи и какво ли още не. И всичко това подплатено с някаква сериозност, която хич не му отиваше. Да беше нещо несериозно като филм за Конан, и щеше да е перфектно.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Feb 08, 2007 11:17 pm

Проблемът е по-скоро в сценария и в многобройните орязани от студиото важни сцени, а не в режисурата на Скот. Което ми напомня да взема да хвърля някой поглед на режисьорската версия, че много я хвалят.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!