TrueRoland wrote:Ей с тая логика точно не съм съгласен! Защото за "запознаване" с жанра е пълно с по-добри автори. Фийст да речем.
Трябва ли Паолини да бъде съден за плагиатство?
- armageddon
- Forsaken
Абе ненам, мене върло ме дразни символа точно дет си го е копнал от идзина и го развява насам натам. Барем мааалко въображение да беше проявил тоя.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Interpreter
- Forsaken
Кселоса се габарка нещо с обвинениетоXellos wrote:Абе ненам, мене върло ме дразни символа точно дет си го е копнал от идзина и го развява насам натам. Барем мааалко въображение да беше проявил тоя.
Тъй де, ако Ленин беше осъдил TEXACO на времето, светът сега щеше да е друг.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Тва е умишленоXellos wrote:Абе ненам, мене върло ме дразни символа точно дет си го е копнал от идзина и го развява насам натам. Барем мааалко въображение да беше проявил тоя.
And you can't dance with a devil on your back...
- Spoiler: show
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Като сме почнали така, дайте да изискваме от авторите да си измислят и заместители на топлата вода, колелото и хляба тогава...нали е фентъзи.Като иска да пише фентъзи, да си си измисли свой. Кво прави важен факт от нашия свят в свят дето не е нашия?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!