TrueRoland wrote:Ей с тая логика точно не съм съгласен! Защото за "запознаване" с жанра е пълно с по-добри автори. Фийст да речем.
Трябва ли Паолини да бъде съден за плагиатство?
- armageddon
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Кселоса се габарка нещо с обвинениетоXellos wrote:Абе ненам, мене върло ме дразни символа точно дет си го е копнал от идзина и го развява насам натам. Барем мааалко въображение да беше проявил тоя.
Тъй де, ако Ленин беше осъдил TEXACO на времето, светът сега щеше да е друг.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Тва е умишленоXellos wrote:Абе ненам, мене върло ме дразни символа точно дет си го е копнал от идзина и го развява насам натам. Барем мааалко въображение да беше проявил тоя.
And you can't dance with a devil on your back...
- Spoiler: show
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Като сме почнали така, дайте да изискваме от авторите да си измислят и заместители на топлата вода, колелото и хляба тогава...нали е фентъзи.Като иска да пише фентъзи, да си си измисли свой. Кво прави важен факт от нашия свят в свят дето не е нашия?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!