Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
Бе гнуслярски са хелрейзърите твърде. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Снощи гледах 'The Pursuit of Happyness'. В началото ми беше скучноват, после започнах да съчувствам (май е неизбежно), а когато го изгледах докрай всъщност ми стана ясно колко трогателна история разказва и го харесах като цяло. Препоръчвам, наистина е много хубав, а и Уил Смит прави доста силна роля, imho, тук.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мда, мацката можеше да е по-впечатляваща, imo, ама какво да правим, такава са я избрали. Едуард обаче компенсира с целия този магнетизъм, който излъчва. Много ми допадна
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Реших да видя какво представлява 'Layer Cake' с Даниел Крейг, you know, филмът, с който уж бил станал популярен and stuff. И по-скоро изобщо не ми хареса. Беше ми твърде скучен, но това се дължи вероятно на факта, че такъв сюжет/история принципно не ми допада - бизнес с наркотици, далавери между дилъри, надцаквания и прочие. Не ми грабва интереса и не ме впечатлява, колкото и да е cool заснето и Даниел Крейг да се отличава.
Иначе, както казах, филмът е заснет доста хубаво, има си и coolness-а. Беше бая объркан сюжетно, заради количеството персонажи и далавери между тях. Финалът страшно много ми допадна
. Имаше и готина мацка, но за кратко...
Като цяло, можех да гледам нещо далеч по-интересно вместо този филм
.
Иначе, както казах, филмът е заснет доста хубаво, има си и coolness-а. Беше бая объркан сюжетно, заради количеството персонажи и далавери между тях. Финалът страшно много ми допадна

Като цяло, можех да гледам нещо далеч по-интересно вместо този филм

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- herairness
- Jaghut Tyrant
Можеше да бъде и за повече (бил е заснет и с хепиенд), но тест аудиенцията е харесала повече този край и затова е пуснат за разпространение в този си вид.Elayne wrote: Финалът страшно много ми допадна. Имаше и готина мацка, но за кратко...
През последните 20тина дни съм гледала само 2 филма - Хари Потър и нечистокръвния принц и Летящите кинжали. За първия нямам какво толкова да кажа, и с него е същото каквото с всички филми от серията - кафя му се докато го гледам, но след 2 дни вече напълно съм забравила какво точно се разказваше.
Кинжалите обаче много ме впечатли и ми хареса. Реших да го гледам само защото разбрах, че играе Сам от Onimusha и нямах големи очаквания, но бях толкова изненадана да открия какъв великолепен и красив филм е. Вече си търся ДВД-то.
pulled out
...който ще излизе поне след две-три годиниMorgana wrote:През последните 20тина дни съм гледала само 2 филма - Хари Потър и нечистокръвния принц...

And you can't dance with a devil on your back...