Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Jan 06, 2007 10:27 am

изтегли си хелрейзърите да видиш :mrgreen:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jan 06, 2007 10:45 am

Бе гнуслярски са хелрейзърите твърде. :ghostche:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Jan 06, 2007 12:28 pm

Аз пък почнах да гледам The Lost Room - доста интересни минисерии (в три части по час и половина) и определено любопитна идея. А, и отново имаме русо хлапе с ококорени очи - по-малката сестра на Дакота Фенинг :)
This signature is not yet rated

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Sat Jan 06, 2007 5:07 pm

"Братчето мече".Ауу,сладурщина,пуснах го къде заради брат ми,къде заради мен.Но определено ми хареса ^^ И като сюжет беше малко по-различно от страндартните Дисни филми,и хуморът беше добър. Сладурщина,определено :)
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Jan 07, 2007 11:08 am

за сведение има и Брат ми Мечока 2.и то е сладурско също :D
Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jan 09, 2007 2:52 pm

Снощи гледах 'The Pursuit of Happyness'. В началото ми беше скучноват, после започнах да съчувствам (май е неизбежно), а когато го изгледах докрай всъщност ми стана ясно колко трогателна история разказва и го харесах като цяло. Препоръчвам, наистина е много хубав, а и Уил Смит прави доста силна роля, imho, тук.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Tue Jan 09, 2007 6:31 pm

Имам го изтеглен от преди Нова година и още не сме го гледали :oops: Иначе снощи гледахме "Илюзионистът" и ни хареса. Едуард Нортън си ме кефи по принцип, мацката не толкова, ама айде сега да не задълбаваме :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jan 09, 2007 6:38 pm

Мда, мацката можеше да е по-впечатляваща, imo, ама какво да правим, такава са я избрали. Едуард обаче компенсира с целия този магнетизъм, който излъчва. Много ми допадна :lol:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 10, 2007 12:39 pm

Реших да видя какво представлява 'Layer Cake' с Даниел Крейг, you know, филмът, с който уж бил станал популярен and stuff. И по-скоро изобщо не ми хареса. Беше ми твърде скучен, но това се дължи вероятно на факта, че такъв сюжет/история принципно не ми допада - бизнес с наркотици, далавери между дилъри, надцаквания и прочие. Не ми грабва интереса и не ме впечатлява, колкото и да е cool заснето и Даниел Крейг да се отличава.

Иначе, както казах, филмът е заснет доста хубаво, има си и coolness-а. Беше бая объркан сюжетно, заради количеството персонажи и далавери между тях. Финалът страшно много ми допадна :P. Имаше и готина мацка, но за кратко...

Като цяло, можех да гледам нещо далеч по-интересно вместо този филм :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 11, 2007 2:44 am

http://www.youtube.com/watch?v=8mBDQXWflbM

:shock: Най-старите Star Wars.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Jan 11, 2007 10:36 am

а ние вчера най-накрая гледахме децата на хората и да си призная направо съм впечатлена и от сценария и от режисурата.много смислен филм,чудя се как ли са го пуснали в Англия
Image

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Jan 11, 2007 5:44 pm

Elayne wrote: Финалът страшно много ми допадна :P. Имаше и готина мацка, но за кратко...
Можеше да бъде и за повече (бил е заснет и с хепиенд), но тест аудиенцията е харесала повече този край и затова е пуснат за разпространение в този си вид.

През последните 20тина дни съм гледала само 2 филма - Хари Потър и нечистокръвния принц и Летящите кинжали. За първия нямам какво толкова да кажа, и с него е същото каквото с всички филми от серията - кафя му се докато го гледам, но след 2 дни вече напълно съм забравила какво точно се разказваше.
Кинжалите обаче много ме впечатли и ми хареса. Реших да го гледам само защото разбрах, че играе Сам от Onimusha и нямах големи очаквания, но бях толкова изненадана да открия какъв великолепен и красив филм е. Вече си търся ДВД-то.
pulled out

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jan 11, 2007 5:48 pm

Morgana wrote:През последните 20тина дни съм гледала само 2 филма - Хари Потър и нечистокръвния принц...
...който ще излизе поне след две-три години :) Но ако за Огнения бокал говориш, той наистина си е точно такъв - як докато го гледаш, и пълна забрава след два часа...
And you can't dance with a devil on your back...

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Jan 11, 2007 5:57 pm

Мда, грешка, точно този имам предвид, сега проверих в imdb какво съм гледала, ми те като са 1 куп и все невпечатляващи и неотличаващи се, обърква се човек. :oops: И е с оценка 7.8 :shock: Баси!
pulled out

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jan 11, 2007 6:11 pm

Е той беше доста кадърен, макар и не на нивото на предния.
And you can't dance with a devil on your back...