ЧНГ с Shadowdance #44!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jan 02, 2007 9:09 pm

Roland wrote:Щото са независими филми, а независимите филми имат неприятния навик да не стигат дотук... често.
Поне с испанските филми се надявам да не си създавате повече проблеми от нужните! Вие само казвате, а аз търся субтитрите за да ви ги лепна към пратката! Иначе верно че Дел Торо е мексиканец, ама фактически той си снима в Испания, с испански актьори - т.е. филмите му са испански; и поне с набавяне на испанско не трябва да имате проблеми! :mrgreen:

Ау, и не забравяйте първата часта на Лабиринта ...- Гръбнака на дявола! Ако някой ми каже как и къде да кача филма, ще ви го пусна още утре. A за Лабиринта, аз дочаквам мулето, та и той ще е на лице другата седмица! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jan 02, 2007 9:27 pm

E, то с пиратските DivX-и никой няма проблеми да си намери каквото и да е в нашата мила татковина, въпросът е дали ще се появят на кино.

Anyway, хубав брой, даже много хубав, каквото съм изчел засега, само Евъргрийнът ми е странен, защото спред моите спомени Невромантик е доста голяма бозица, но както и да е, всеки с мнението си. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 02, 2007 9:32 pm

Спомените ти са абсурдни :roll: :roll: :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jan 02, 2007 9:40 pm

Абсурдни, неабсурдни, вярвам на тях много повече, отколкото на теб, sorry. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

kalein
Arcanist

Post by kalein » Tue Jan 02, 2007 10:03 pm

Trip wrote:Нищо лошо да научим :) Нали онова нещо на диктофона ти още стои? ;) Пък и за филма нищо не сме писали, така че, ако другите са навити, нека го направим история с продължение. :)
Аз мога само да цвиля предвкусващо при таквиз предложения, да?

("Това не е краят, нито за теб, нито за нея." :ДДД)

На оня запис, който пратих на Рол, я има историята на превеждането на еднорогата до българските земи (+мъничко дърляне по корицата... ама единият участник просто е преуморен, за което му дърпах ушите - с целебна цел, нали знаете колко енергийни точки има по тях ;) - впоследствие). За лично ваша си употреба мога да ви пратя запис на една вътрешна редакторска среща, в който ще чуете: Калин Тиранина; Дилян Редактора (да не се бърка с Дилян Председателя на клуб Ефремов); Николай Светлев Твореца на Понятието "Едногъзата"; Владо Нечутия. Funne all the way through, and just a bit beyond, all in all. ;)

Абе, каквото и да предложите, щом е колективно, ще се накефим...

Аре на колективното!
Калин Колектвино Увредения

...хи-хи, то и от оня разказ, новогодишния, си пролича...
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.

kalein
Arcanist

Post by kalein » Tue Jan 02, 2007 10:11 pm

Demandred wrote:E, то с пиратските DivX-и никой няма проблеми да си намери каквото и да е в нашата мила татковина, въпросът е дали ще се появят на кино.
На мен много ми се е догледал "Лабиринтът" (след като си наваксах с месосмилащото аниме *смиг към Рол, Elayne, Матрим и Амелия*... някоя добра душа да ми го запише (със субтитри ;)) и да го донесе в клуб Ефремов утре вечер? Аз предлагам в замяна "Последният еднорог", с чисто новите му субтитри, дето дори могат да се пеят...

М?

К:)
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Jan 02, 2007 10:15 pm

Хубав брой.Иначе ревютата ме оставиха малко объркан.Какво имате в предвид под "хубаво оформление" в написаното за книгите на Инфо Дар? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 02, 2007 10:16 pm

Ми добре са оформени, с матови корици и гланцирани заглавия. Доста яка комбинация е и става много стилно :) Уви, за книжки като Хейло и Стромбрейкър май само това може да се каже.
And you can't dance with a devil on your back...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Jan 02, 2007 10:21 pm

Аз да си призная честно,не помня да съм виждал тяхна книга наживо,в Русенските книжарнички са изтикани някъде зад тези на Бард явно,но от снимките които виждам кориците ми изглеждат доста....грозновати :roll: Не че има значение щом преводът им е на ниво де :neutral:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

kalein
Arcanist

Post by kalein » Tue Jan 02, 2007 10:28 pm

kalein wrote: ...да го донесе в клуб Ефремов утре вечер?
Впрочем - получихте ли всички поканата за сбирката на Ефремов за утре? Ще се избират темите за новото тримесечие, а гласове (и предложения за теми :)) дават само присъстващите (там няма редовни/официални членове)... та нали се сещате какво ще се случи, ако се изсипете накуп? :D

Подмолни
к:)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jan 02, 2007 10:29 pm

Помощ! :shock: Пуснете ми линк към Специалитета с Еднорога, щото скапаният ми монитор реже по ръбовете и стигам само до Хумор!

А, да - и ми се смейте колкото щете! Това е положението. :neutral:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Jan 02, 2007 10:35 pm

Shayhiri:

http://shadowdance.info/800Broeve/Br44/ ... icorn.html

Морви, първият ми импулс беше да те разкритикувам, че няма повече за Haibane Renmei, но като си помисля поне за мен той беше едно доста емоционално изживяване и точно това, което намерих за най-ценно в него трудно бих могъл да предам с думи.

Емо, на повечко тъпи филми да ходиш, че силно кефиш при ревюирането им. :)
Last edited by Matrim on Tue Jan 02, 2007 10:57 pm, edited 1 time in total.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 02, 2007 10:37 pm

хех, 800ь600 не е за смях мдаа.

http://www.shadowdance.info/800Broeve/B ... icorn.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

kalein
Arcanist

Post by kalein » Tue Jan 02, 2007 10:43 pm

Их, за пръв път да ме изпревари някой - двама дори - по еднорогов въпрос...

*вдигам наздравица към Мат и Ксел*

*и към Алекс, и всички нечели още*

Да ви е кефТ, тварез!

К:ДДД

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed Jan 03, 2007 1:23 pm

Demandred wrote:Евъргрийнът ми е странен, защото спред моите спомени Невромантик е доста голяма бозица, но както и да е, всеки с мнението си. ;)
Roland wrote:Спомените ти са абсурдни :roll: :roll: :roll:
Според мен не толкова бозав, колкото технически остарял с 20 години и не особено правдоподобен в тази част по принцип. Което не му пречи да ме кефи :) . Вече продълженията обаче започват да избозяват...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.