Само проблеми напоследък
Moderator: Moridin
А моето ICQ в момента ме убеждава, че му давам грешна парола и не ще да се пусне, уеб базираното въобще не се зарежда и на всичкото отгоре май съсипах служебния компютър на баща ми без да разбера как(имаме грешка 173 и грешка 163, а останалото е мълчание). Какво им става на технологиите, да не би да са алергични към мен???
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Триенето на хисторито пък няма абс нищо общо. Можеш да си смениш началната страница от registry-то (start->run->regedit->hkey_local_machine->software->microsoft->internet explorer->main->start page, ако не се лъжа), но то е със същия ефект като да си я смениш от опциите. По-скоро си прегледай стартъпа (start->run->msconfig->startup) дали не се зарежда някоя палава malicious програмка и я махни.
This is it. Ground zero.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Пък на мене нещо взе да ми свършва мястото на С:\, пък нямам какво да изтрия, че да си освободя място(в смъсъл, че просто всички неща взети заедно не запълват харда, пък от 7GB имам 1.5 свободни)
Та какво да направя, че да се оправи?
Та какво да направя, че да се оправи?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant