Appocalyptic Passions
Апокалипто го чакам с огромно нетърпение още след като видях трейлъра. Много ме впечатли, искам да го видя и сигурно ще, вероятно от тази или по-скоро др. седмица ще го пуснат по кината.
Фонтанът обаче никакъв го няма по кината, дори с трейлър не се е отчел
, което значи, че или е още рано за него или просто не си правят труда да завъртят реклама за него (което ми се види странно, ама айде...).
Фонтанът обаче никакъв го няма по кината, дори с трейлър не се е отчел

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Moridin
- Global Moderator
Мен пък Апокалипто трейлъра, който гледах на кино, ми беше адски абсурден. Некфи индианци се гонят ЦЯЛ трейлър из джунгла. И нищо друго не става?!?!? Втф?!
Иначе идеята за края на маите винаги ме е кефела, даже навремето книжки нелоши бях чел на тая тема, но ако слуховете, че тва ще е като цяло майнър елемент от сюжета (който иначе явно се върти около гоненене на маи из джунгли), са верни, ай шел би кайнда.. е, нот вери сърпрайзд всъщност.
Виж, това че бил виолентен, никак не ме притеснява май
Иначе идеята за края на маите винаги ме е кефела, даже навремето книжки нелоши бях чел на тая тема, но ако слуховете, че тва ще е като цяло майнър елемент от сюжета (който иначе явно се върти около гоненене на маи из джунгли), са верни, ай шел би кайнда.. е, нот вери сърпрайзд всъщност.
Виж, това че бил виолентен, никак не ме притеснява май

This is it. Ground zero.
Mor, нали разбираш, че трейлъра трябва да е подходящ за масово разпространение. Ако това, което знам за Apocalypto е вярно, останалото, което става във филма, не е за масов трейлър. Ще ви пейстна скрито 1 мненийце на зрител от предпремиерата. Който иска малко да се ориентира какво горе-долу да очаква.
- Spoiler: show
pulled out
- Ambartanen
- Arcanist
Aз не останах с особено добри впечатления от The Fountain. Може би подходих с твърде високи очаквания, може би четиридесетте минути реклами преди филма просто не ме оставиха в подходящо настроение, но филмът не успя да постигне същия ефект като Requiem for a Dream (който гледах отново снощи и си беше все тъй грабващ). Като режисура (разбираемо) доста си приличат, но в The Fountain повтаренията ме дразнеха, а героите така и не ми станаха особено близки. Бих му дал втори шанс, но като цяло и приятелите, с които го гледах (всички като цяло останахме с различни впечатления от филма- някои го харесаха, други го намразиха, себе си бих поставил някъде в средата) споделят мнението ми, че далеч не е толкова силен, колкото Реквиемът.
Да, този филм определно няма да се гледа...Mel Gibson's latest pretends to care about the fall of man, but it really only wants to impale, flay, disfigure and torture him. Sound familiar?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- The Dragon
- Elder God
- herairness
- Jaghut Tyrant
Rol, опасявам се, че пълен "шайт" е било изобщо да гледаш Страстите - а пък да ги сравняваш с Апокалипто, че и да си го изкарваш на него, не знам кво е...
Да не избързвам, но Апокалипто се очертава сред най-силните филми на годината. Вярвам, че и на теб би ти харесал.

Да не избързвам, но Апокалипто се очертава сред най-силните филми на годината. Вярвам, че и на теб би ти харесал.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Екшънът му е майката! Затова е филм. И заради визията. Интересно, че предпочиташ да си представяш изчезналата цивилизация на маите, вместо направо да я видиш.
А гадостите са гадни, когато са самоцелни - както в хорър жанра. Ако са част от сетинга и контекста, както тук, би трябвало дори да допринасят за атмосферата.
Ше видим, де. Прочетете ревюта междувременно. Общото мнение е, че няма такъв екшън - настрана кинематографията и фентъзи-визията.

Ше видим, де. Прочетете ревюта междувременно. Общото мнение е, че няма такъв екшън - настрана кинематографията и фентъзи-визията.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.