Кой ви е любимият спорт и какво тренирате?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Tue Nov 07, 2006 6:16 pm

Brady Culture Eye-Bo :wink:
Image

Zheko
Adept

Post by Zheko » Tue Nov 07, 2006 9:35 pm

Предимно гребане на 100 метра с лъжица... :(
Ходя и на фитнес, де. Ама малко небрежно се отнасям, нищо, че се занимавам от 7 години.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 07, 2006 10:07 pm

Мдаа, тая шия не е от туршия ;). Бля спорт, то препоръчителни са ми доста видове спорт на мене ма нема да ги огрее.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 08, 2006 10:14 am

Спане с препятствия на дълги разстояния е моята дисциплина... :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

BaYa
Forsaken

Kakto kazva Xellcho - Blya!!!

Post by BaYa » Wed Nov 08, 2006 6:25 pm

Ами, мойте май са гребане в кисело млекце, 100 метъра вита баничка и вдигане на стъкло (предимно бирено и винено). И Марфиното спане не е никак зле, де!

Иначе съм тренирала около 13 години фигурно и хокей, 5 години алпинизъм и спелеология и същите години ориентиране, плуване и танци (в пионерския дворец - бррррр :roll: ).

Обожавам ледените пързалки и планината и най-после живея в град където има и двете! :D

Но за сега само практикувам тичане по интервюта за работа и шляене с кучка (2-3 пъри на ден)! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Gallean
Scholar

Post by Gallean » Wed Nov 08, 2006 7:41 pm

Ъъъ... спортувам! Упражнявам дясната китка :D Не, не е това, което си мислите, просто много ползвам компютър и съответно мишка.
Не можах да ви излъжа, нали :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 08, 2006 11:29 pm

Хе са спорна кариера в минало време не е да нема, макар че най ме радваше фехтовката и ескримата. Що борчета съм окастрил със сабята :twisted: Тая зиама трее си наточа най-сетне зимните кънки и да вида на Славия ква е хавата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”