Кой ви е любимият спорт и какво тренирате?
Moderator: Moridin
Мдаа, тая шия не е от туршия
. Бля спорт, то препоръчителни са ми доста видове спорт на мене ма нема да ги огрее.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Kakto kazva Xellcho - Blya!!!
Ами, мойте май са гребане в кисело млекце, 100 метъра вита баничка и вдигане на стъкло (предимно бирено и винено). И Марфиното спане не е никак зле, де!
Иначе съм тренирала около 13 години фигурно и хокей, 5 години алпинизъм и спелеология и същите години ориентиране, плуване и танци (в пионерския дворец - бррррр
).
Обожавам ледените пързалки и планината и най-после живея в град където има и двете!
Но за сега само практикувам тичане по интервюта за работа и шляене с кучка (2-3 пъри на ден)!
Иначе съм тренирала около 13 години фигурно и хокей, 5 години алпинизъм и спелеология и същите години ориентиране, плуване и танци (в пионерския дворец - бррррр

Обожавам ледените пързалки и планината и най-после живея в град където има и двете!

Но за сега само практикувам тичане по интервюта за работа и шляене с кучка (2-3 пъри на ден)!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Хе са спорна кариера в минало време не е да нема, макар че най ме радваше фехтовката и ескримата. Що борчета съм окастрил със сабята
Тая зиама трее си наточа най-сетне зимните кънки и да вида на Славия ква е хавата.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”