Така е, и аз подкрепям - все пак психологическо предимство си е много важно, иначе защо изобщо да се играе пред собствена публика. Сега, наистина у нас се освиркват повече чуждите отбори, ама това си е просто балканска култура, пък и си има тръпка

А иначе определено не съм съгласен с Моргана, че хората си купуват билети заради другите отбори, а не заради своя собствен. В последните години ходих на няколко мача на Левски от европейските турнири (на Челси не успях да се домогна до билети, уви), и мога да кажа, че отборът си го заслужава. Предполагам същото важи и за другите български отбори като ЦСКА, Литекс, Локо София. Основното е, да видиш как твоя отбор ще се представи срещу големите такива от Европа. Поне засега, аз нямам причини да съм недоволен.
Виж, вътрешното ни първенство е съвсем друга работа, и аз не крия своето разочарование. Последно се опитах да погледам малко Левски-ЦСКА по телевизията, адски скучен мач. Просто когато играеш за много пари и за престиж, положението е съвсем различно. Но специално у нас много време има да мине, когато футболът ще стане по-културно занимание. Поне в момента, мисля че са много малко родителите, които биха завели малките си деца на футболен мач (не че няма, ама никак не са много), и бих искал това един ден да се промени.