Изневярата и какво мислите за нея?
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
-
- Paragon
- The Dragon
- Elder God
@Hijo - Пред ЦУМ? Министерския съвет е значително по-подхящ. И ще е красноречиво изразяване на политическата ми позиция в момента.
Рол - винаги съм придържал към мненеито, че начесването на крастата води до значително по малко проблеми отколкото единия от двамата да се бори с някакво изкушение заради някаква вярност. Даже една позната видяла гаджето и в какви се заглежда и му поръчала точно такава мацка по каталог за рожденния ден.
И въпбще защо омешвата секса с връзките? Той даже не е повод за запознансво.
Рол - винаги съм придържал към мненеито, че начесването на крастата води до значително по малко проблеми отколкото единия от двамата да се бори с някакво изкушение заради някаква вярност. Даже една позната видяла гаджето и в какви се заглежда и му поръчала точно такава мацка по каталог за рожденния ден.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
-
- Paragon
Ми може и пред Парламента. Зависи кога и къде нуждата ще стане непреодолимаThe Dragon wrote:@Hijo - Пред ЦУМ? Министерския съвет е значително по-подхящ. И ще е красноречиво изразяване на политическата ми позиция в момента.

Освен ако не разглеждаме въпроса излишно философски, май точно за секс става дума. И по специално за секс с трети човек, нямащ място в иначе уж стабилната ви връзка.
Gone for good
- herairness
- Jaghut Tyrant
-
- Paragon
Бтв, за едно и също нещо ли говоримRoland wrote:Не, бтв, кво праиш във връзка, където партньорът ти не те задоволява сексуално? Или като стана за въпрос, където ТИ не задоволяваш партньора си сексуално?

Ставаше дума за връзка от типа на тези, които Кристал и Байа (бах тая транскрипция

Ако се плющите (:mrgreen:) просто от любов към спорта за каква изневяра говорим?
Gone for good
- BaYa
- Forsaken
[/quote][quote="Hijo de la Luna
Ставаше дума за връзка от типа на тези, които Кристал и Байа (бах тая транскрипция) споменаха. Когато се намесят чувствата, когато мислиш, че човекът срещу теб е Човекът, вярваш му безрезервно, а в резултат той търчи по чуждо зад гърба ти.
Ако се плющите (:mrgreen:) просто от любов към спорта за каква изневяра говорим?
Hijo de la Luna (нещо общо с песента на Mecano??), на мен с Бая ми е достатъчно (па ке видиме на кого какво ке баям

Съгласна съм напълно. Плющенето няма много общо с чувствата, макар че може да ги създава и също да ги убива. Не са несъвместими двете, но и не са едно и също.

Рол, ако нямам чувства към човек не си играя с неговите! Ако се плющим е с взаимно съгласие!
Last edited by BaYa on Wed Sep 27, 2006 10:02 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
-
- Paragon