Аз лично съм за free softwears и всякакви там подобни.
Интелектуалната собстевност да и си е.... м.....! Особенно имайки предвид че в музиката най-големият дял не за сътворителите-музиканти а за посредниците - грамадните фирми от типа SONY & CO.
Придържам се и към друг критерий: не давам никакви пари за филми на Мел Гибсън, Брус Уилис и още няколко. Абе имам личен черен списък на актьори/актриси и мизиканти. Ако нещо ми харесва се тегли или се купува на Top Manta (доста типична тукашна истутиция)!

Относно информатиката, просто нямам време за разучаване на Линукса за сега, но по-нататъка ще изровя. По принцип ползвам всички безплатни софтуери които мога от рода Open Office и подобни. И откакто изчезна оперативната система Z BEOS съм в траур!
Междъ другото, с толкоз специалисти по информатика, някой да даде няква информация за тая система.
Zhivik ако те притесняват около двеста филми, значи ние да почваме да копаем землянка: до сега в къщи са около 800 и някои са истински vintage!

Mor точно това исках да знам защото аз не винаги съм ного в течение с актуалните новини; ако случайно имаше някаква де.![]()
Ксел, Диме магарето го няма вече но следващият - Razorback - за сега става!