R.I.P. Стив Ъруин
Moderator: Moridin
Безумно смелите хора са рядкост и променят света около себе си. Не зная дали крокодилите и всички най-отровни животни са разбрали, че са изгубили най-големият си приятел, но той им спечели милиони симпатизанти и вероятно много други големи приятели. Възхищавам се от него и това което правеше и все пак ще се въздържа от традиционното "да почива в мир", нека броди сред нас и животните стига да го може.
-
- Paragon
- Lubimetz13
- Mistborn
До последния си безсъзнателен момент на болка, искаш да кажеш. Човек, прекарал живота си в позиране до упоени хищници, не може да събуди съжалението ми с абсурдната си смърт. Мир на праха му, да, но нито му се възхищавам, нито му съчувствам. Уважавах го за любовта му към дивия свят, но подходът му към този свят ми изглеждаше крайно безумен и винаги ми се е струвало, че един ден природата ще му покаже вратата. Няма да е последният...
- CruelGoblin
- E'lir
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
'О времена , о нрави...' ... вероятно допускам голяма грешка като пускам мнение , но злото е сторено.повече глупак, отколкото герой
Не е моя работа да защитавам Steve Irwin. Ще кажа само , че ще ми липсва . Ще ми липсват жестовете , гримасите или дори 'глупостите' му . Стив беше уникален . Нека да почива в мир .
И както казват някои 'любимци' - '...Няма да е последният... '.
За вашия любимец

Доколкото разбрах относно твърдението ти, че животните са били упоени, което, ако си гледал неговите предавания, ще знаеш колко невероятно е да се твърдиLubimetz13 wrote:Ъ, какви твърдения? Аз нищо не твърдя, просто отбелязах, че този човек винаги ми е изглеждал повече глупак, отколкото герой. Ако искаш доказателство, че това наистина е моето мнение, а не го пише някой сенчест елемент, който е откраднал паролата ми, такова не мога да ти дам. Съжалявам.

shadow dance nikoga ne luje
- Lubimetz13
- Mistborn
- herairness
- Jaghut Tyrant
Аз чак сега се завърнах в цивилизацията и чак сега научих за Ловеца:( Много ми докривя, беше ми много симпатичен:( Не правеше предавания само за крокодили, дето се вика беше развял знамето в борбата за съхранение на дивата природа и за опазване на изчезващи видове... Бог да го прости и дано сега е на по-добро място, дето викате - във Великата Небесна Джунгла 

С риск всички да ме намразите, мога да разбера мнението на Любимеца. Стив Ъруин беше голям ентусиаст и неповторим образ, но според мен все пак прекаляваше с навлизането си в личното пространство на природата. В смисъл, начинът да заснемеш крокодил, не е да го възседнеш...
Което не означава, че няма да ми липсва, въпреки че не одобрявах методите му. RIP.
Което не означава, че няма да ми липсва, въпреки че не одобрявах методите му. RIP.
Last edited by Morwen on Mon Sep 11, 2006 8:34 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Lubimetz13 wrote:До последния си безсъзнателен момент на болка, искаш да кажеш. Човек, прекарал живота си в позиране до упоени хищници, не може да събуди съжалението ми с абсурдната си смърт. Мир на праха му, да, но нито му се възхищавам, нито му съчувствам. Уважавах го за любовта му към дивия свят, но подходът му към този свят ми изглеждаше крайно безумен и винаги ми се е струвало, че един ден природата ще му покаже вратата. Няма да е последният...
Честно казано напълно съм съгласен. Извинявам се, но тоя топик толкова ми лъха на кич, че... ама викам си, тема-некролог е, не е редно да се бутам с подобни мнения. Обаче просто не мога да се сдържа - извинете, обаче къде по-"геоични" хора умират всеки ден, а ако човек не знае за какво иде реч, ще си рече, че Майка Тереза е починала отновоLubimetz13 wrote:Ъ, какви твърдения? Аз нищо не твърдя, просто отбелязах, че този човек винаги ми е изглеждал повече глупак, отколкото герой. Ако искаш доказателство, че това наистина е моето мнение, а не го пише някой сенчест елемент, който е откраднал паролата ми, такова не мога да ти дам. Съжалявам.

Единственото, за което го уважавам, е защитата на застрашени видове и зоопарка. Всички други гаври с природата като бутане на едногодишното си бебе в устата на алигатор - има си дума за такива хора, ама за мъртвите или добро, или нищо...
And you can't dance with a devil on your back...