R.I.P. Стив Ъруин

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

sauron
Paragon

Post by sauron » Tue Sep 05, 2006 10:57 pm

Нека почива в мир :cry:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

tajna_dan
Smallfolk

Post by tajna_dan » Tue Sep 05, 2006 11:20 pm

Безумно смелите хора са рядкост и променят света около себе си. Не зная дали крокодилите и всички най-отровни животни са разбрали, че са изгубили най-големият си приятел, но той им спечели милиони симпатизанти и вероятно много други големи приятели. Възхищавам се от него и това което правеше и все пак ще се въздържа от традиционното "да почива в мир", нека броди сред нас и животните стига да го може.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed Sep 06, 2006 8:37 pm

R.I.P.

Ловеца на крокодили беше и мой любимец. На моменти смелостта му граничеше с безумие, но той беше наясно с рисковете.
Gone for good

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Sep 09, 2006 8:15 pm

R.I.P. mate!

Много жалко, наистина, и на мен ми беше много симпатичен - жалко че си отиде по толкова нелеп начин, ако не друго, правел е това, което обича най-много до последния си дъх ...
This signature is not yet rated

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sat Sep 09, 2006 10:14 pm

До последния си безсъзнателен момент на болка, искаш да кажеш. Човек, прекарал живота си в позиране до упоени хищници, не може да събуди съжалението ми с абсурдната си смърт. Мир на праха му, да, но нито му се възхищавам, нито му съчувствам. Уважавах го за любовта му към дивия свят, но подходът му към този свят ми изглеждаше крайно безумен и винаги ми се е струвало, че един ден природата ще му покаже вратата. Няма да е последният...

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sat Sep 09, 2006 10:15 pm

Колкото и да е клиширано, за мен той не е мъртъв. За мен ловецът все още си живее там някъде в джунглата сред змийте и крокодилите. :roll: Rest in peace, Steve

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Sep 10, 2006 8:00 pm

Любимецо,да имаш някакви доказателства за подобни твърдения???
Image

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Sep 10, 2006 8:32 pm

Ъ, какви твърдения? Аз нищо не твърдя, просто отбелязах, че този човек винаги ми е изглеждал повече глупак, отколкото герой. Ако искаш доказателство, че това наистина е моето мнение, а не го пише някой сенчест елемент, който е откраднал паролата ми, такова не мога да ти дам. Съжалявам.

ShadowNur
Smallfolk

Post by ShadowNur » Sun Sep 10, 2006 9:12 pm

повече глупак, отколкото герой
'О времена , о нрави...' ... вероятно допускам голяма грешка като пускам мнение , но злото е сторено.
Не е моя работа да защитавам Steve Irwin. Ще кажа само , че ще ми липсва . Ще ми липсват жестовете , гримасите или дори 'глупостите' му . Стив беше уникален . Нека да почива в мир .
И както казват някои 'любимци' - '...Няма да е последният... '.

За вашия любимец :twisted:

Killua
Ascendent

Post by Killua » Sun Sep 10, 2006 11:00 pm

Lubimetz13 wrote:Ъ, какви твърдения? Аз нищо не твърдя, просто отбелязах, че този човек винаги ми е изглеждал повече глупак, отколкото герой. Ако искаш доказателство, че това наистина е моето мнение, а не го пише някой сенчест елемент, който е откраднал паролата ми, такова не мога да ти дам. Съжалявам.
Доколкото разбрах относно твърдението ти, че животните са били упоени, което, ако си гледал неговите предавания, ще знаеш колко невероятно е да се твърди :) А иначе си позираше, то това беше и основната идея като цяло :)
shadow dance nikoga ne luje

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Sep 10, 2006 11:08 pm

Това за упоените крокодили си беше просто художествен детайл, иначе не само ми е ясно, че нещата не стояха така, ами и точно по тази причина го критикувах...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Sep 11, 2006 8:01 am

благодаря за намесата Килли:)
Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 11, 2006 10:19 am

Аз чак сега се завърнах в цивилизацията и чак сега научих за Ловеца:( Много ми докривя, беше ми много симпатичен:( Не правеше предавания само за крокодили, дето се вика беше развял знамето в борбата за съхранение на дивата природа и за опазване на изчезващи видове... Бог да го прости и дано сега е на по-добро място, дето викате - във Великата Небесна Джунгла :cry:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 11, 2006 12:30 pm

С риск всички да ме намразите, мога да разбера мнението на Любимеца. Стив Ъруин беше голям ентусиаст и неповторим образ, но според мен все пак прекаляваше с навлизането си в личното пространство на природата. В смисъл, начинът да заснемеш крокодил, не е да го възседнеш...
Което не означава, че няма да ми липсва, въпреки че не одобрявах методите му. RIP.
Last edited by Morwen on Mon Sep 11, 2006 8:34 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 11, 2006 12:34 pm

Lubimetz13 wrote:До последния си безсъзнателен момент на болка, искаш да кажеш. Човек, прекарал живота си в позиране до упоени хищници, не може да събуди съжалението ми с абсурдната си смърт. Мир на праха му, да, но нито му се възхищавам, нито му съчувствам. Уважавах го за любовта му към дивия свят, но подходът му към този свят ми изглеждаше крайно безумен и винаги ми се е струвало, че един ден природата ще му покаже вратата. Няма да е последният...
Lubimetz13 wrote:Ъ, какви твърдения? Аз нищо не твърдя, просто отбелязах, че този човек винаги ми е изглеждал повече глупак, отколкото герой. Ако искаш доказателство, че това наистина е моето мнение, а не го пише някой сенчест елемент, който е откраднал паролата ми, такова не мога да ти дам. Съжалявам.
Честно казано напълно съм съгласен. Извинявам се, но тоя топик толкова ми лъха на кич, че... ама викам си, тема-некролог е, не е редно да се бутам с подобни мнения. Обаче просто не мога да се сдържа - извинете, обаче къде по-"геоични" хора умират всеки ден, а ако човек не знае за какво иде реч, ще си рече, че Майка Тереза е починала отново :?

Единственото, за което го уважавам, е защитата на застрашени видове и зоопарка. Всички други гаври с природата като бутане на едногодишното си бебе в устата на алигатор - има си дума за такива хора, ама за мъртвите или добро, или нищо...
And you can't dance with a devil on your back...