R.I.P. Стив Ъруин
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
R.I.P. Стив Ъруин
""Steve, from all God's creatures, thank you. Rest in peace,"
винаги съм подозирала,че този симпатяга няма да свърши добре,ама все пак се надявах да доживее по-дълго.за който не знае,това е откачения австралиец с ненормален акцент,който води "Ловеца на Крокодили" по дискавъри.мен лично си ме кефеше човека и какви само ги вършеше:(
обяснение тука
п.с а как става номера да напиша цъкни тук,пък да отиваш на сайта,че все не мога да вдяна???
п.п.с и изобщо не съм знаела,че има такава риба даже
п.п.п.с Мерси Мор:)
винаги съм подозирала,че този симпатяга няма да свърши добре,ама все пак се надявах да доживее по-дълго.за който не знае,това е откачения австралиец с ненормален акцент,който води "Ловеца на Крокодили" по дискавъри.мен лично си ме кефеше човека и какви само ги вършеше:(
обяснение тука
п.с а как става номера да напиша цъкни тук,пък да отиваш на сайта,че все не мога да вдяна???
п.п.с и изобщо не съм знаела,че има такава риба даже
п.п.п.с Мерси Мор:)
Last edited by herairness on Mon Sep 04, 2006 9:40 pm, edited 2 times in total.

Да му се не види, днес за втора смърт на "познат" научавам

Толкова ми беше симпатичен, особено харесвах как говори и.. поне пък си е изживял живота пълноценно, т.е. вместо да прави нещо, което му е досадно само заради спокойствието и сигурността, човекът се е отдал на опасности, животни.. като се замисля, че като малка исках да работя нещо подобно..

Лека му пръст
shadow dance nikoga ne luje
- Amos Trask
- Aes Sedai
Аз му бях голям фен - много беше симпатичен и също толкова откачен. Възхищавах му се за второто и го харесвах заради първото.
Крокодилите и змиите никога няма да са същите
R.I.P.
Крокодилите и змиите никога няма да са същите

R.I.P.
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
- The Dragon
- Elder God

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
"He came on top of the stingray and the stingray's barb went up and into his chest and put a hole into his heart," said Stainton, who was on board Irwin's boat at the time.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
R.I.P.
Жалко за жена му и двете му дечица.
Истината е че много ми допадаха документалите на този човека, просто имам един спомен който сега ме преследва - персонажа му в South Park: "И сега ще си навра палеца в гъза на този кайман. Вижте колко е яростен, а сега ще подивее ..." и т.н.
Лека му пръст.

Истината е че много ми допадаха документалите на този човека, просто имам един спомен който сега ме преследва - персонажа му в South Park: "И сега ще си навра палеца в гъза на този кайман. Вижте колко е яростен, а сега ще подивее ..." и т.н.
Лека му пръст.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!