ПОДПИСКА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА БЪЛГАРСКА АРМИЯ

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 17, 2006 4:39 pm

Готов си!
Моя далтонизъм е толкова лек, че докато не отидох за първи път на военна комисия дори не знаех че го имам. Нито аз, нито родителите ми или някой около мен беше разбрал че не "виждам" цветовете както е "прието". Чак като станах на 18 воените ми казаха "момче, ти си далтонист".
Бе да са живи и здрави.

Значи дори и с лека форма на далтонизъм отпадаш. Стига на най-първата ти военна комисия да е записано, че си такъв - нямаш грижи.
И с диоптрите има някакъв въртел, за съжаление забравих колко беше границата, но и тя беше смъкната яко.

Записан ли си във военния ти картон като такъв - отърваваш казармата - ще черпиш.
Като стана дума за черпене, няма ли някакво събитие на хоризонта, зациклих с тоя ВоВ вече, не се трае. И Малазана почти прочетох, мъката е голяма :cry:
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 17, 2006 7:04 pm

To па качели много е цветно там из поделението. :shock: Само некви зелени човечета щъкат неориентирано.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed May 17, 2006 7:46 pm

Moridin wrote:Абе аз с 3.5 диоптъра, ше ми видят ли гърба? Че явно си ги проучвал очните ;) А далтонизъм и аз имам лек... :oops:
Аз съм 3.75 с астигматизъм и па съм ГВС
немаш шанс жорко:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed May 17, 2006 7:56 pm

На мен не ми се отваря линкът...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed May 17, 2006 8:13 pm

Старите пушки го хакнахме. 8-)
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 17, 2006 8:24 pm

Не, бтв, сериозен въпрос, моля и за сериозен отговор - ся лигавиш ли се в момента, или имаш наистина реална причина да ИСКАШ другите да ходят казарма, ОСВЕН чистата злобица, че тебе като са те преебали, трябва и на другите да им е зле?
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed May 17, 2006 8:28 pm

Очевидно се лигави де, кви са тия въпроси :roll:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 17, 2006 8:30 pm

Moridin wrote:Очевидно се лигави де, кви са тия въпроси :roll:
Благодаря ти, че така разбиращо обясни ситуацията.

Та, Амосе?

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed May 17, 2006 8:37 pm

Явно са сменили страницата по някаква причина.
http://www.zaprofesionalnaarmia.msds.bg/
Elves dig rocket launchers.

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Wed May 17, 2006 9:16 pm

Мор, мен с -4.25 и без шофьорска книжка по онова време ме гласяха за мотострелкови :shock: :shock:, тъй че няма никакъв шанс. :?

Interpreter, стрелял съм с пушка, като деца мисля, че всички сме лазили в калта, а има достатъчно професори около мен, на които да им казвам "йес, сър". Тъй че нямам никакво намерение да попадам в казармата, освен евентуално да се поупражнявам в медицинските науки... :twisted:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 17, 2006 10:27 pm

Че е гадно гадно е, че е тъпо тъпо е, ма не се знае кво ше стане, на мен ми повлия доста добре кат си направя равносметка част от тая година, пък и лошото не се помни след това :). Просто са кат съм я изкарал не ме е яд ами по скоро ми е адски смешно. Поне на мене ми идват наум доста епитети за хора дет ги е толкоз шубе от 6 месеца мизерия, че целия свят трябва да им съчувства. Който квото го уцели са, you can not change you destiny mon general ;ppp малоумна държава сме си, а че от цялата тая работа най-много малко полит дивиденти да фане сдс военните ше си го преместата зарад нея от едния крачол в другия само.

Джар - фърли едно око на MASH, мое ти е от полза ;)

А че котето обича да се ебава с някой на всички е ясно ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 17, 2006 10:40 pm

Мен примерно ми бъркат с фистинг до далака 6-те месеца. Немаш идея точно кво значат 6 месеца несвирене при моята професия. Да не говорим, че тва ми е времето, когато вместо да си губя времето с олигофрени, трябва да изграждам репутация.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 17, 2006 10:52 pm

Спор няма за тва. Въпроса е че, тия от които зависи това са катили. И мене ми струваш скъпо цяла година там, баче тва е положението не фанеш ли връзки преди тва влизаш ако ще две ръце да са ти отзад. :cry:

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed May 17, 2006 10:54 pm

Едно голямо "ЗА" и от мен. Вече си загубих осем месеца от живота в казармата, ама поне на по-младите да им се махне от главата. BTW аз съм дюстабанлия пък ме гласеха за парашутист/десантчик/разузнавач (имам диплома за техник на секва комуникационна техника, ама никой не се сети да ме направи свързочник). Накрая ме сложиха танкист да не ходя пеш. Кой кат мене, а :)
Gone for good

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed May 17, 2006 10:55 pm

Roland of Gilead wrote:Не, бтв, сериозен въпрос, моля и за сериозен отговор - ся лигавиш ли се в момента, или имаш наистина реална причина да ИСКАШ другите да ходят казарма, ОСВЕН чистата злобица, че тебе като са те преебали, трябва и на другите да им е зле?
Аз не мога да разбера защо се заяждаш за няма нищо? Освен тва никой не ме е "преебал", напротив - потърсих връзки да вляза, защото не ми се размотаваше с години да ги чакам кога ще ме викнат. Влязох, изкарах си я, не се оплаквам - можеше и по-зле да е. А ти спри да си търсиш само караници. И без това напоследък не ти липсват такива тука.
:shark:
Feel the summer!