V for Vendeta

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue Apr 25, 2006 6:07 pm

Абе в Арена няма намаление за ученици, ами беше нещо от сорта на "За деца и ученици до 16", а аз определено не влизам в тая категория :P
А в Мултиплекса не правят проблеми за ученически билети, но пък е нормално да се нервят, ако искаме за много хора предполагам :) Зависи си от касиерката :)
Така или иначе аз май няма да мога да го гледам, че и 4 лева си е сума, но мога да се пробвам да взема билети, ако искате :wink:
shadow dance nikoga ne luje

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 25, 2006 6:19 pm

Еми квото решите в крайна сметка. Аз верояно ще съм с цигулка, така че най-мераклията за МП да се готви да ми я държи :roll: :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 25, 2006 9:16 pm

Последно кво? Мое и да се навия за утре и се ми е тая къде е.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 25, 2006 9:24 pm

Еми след кат само аз държа на Арената, явно ше сме в Мултиплекса :/ Ма искам евтини билети тогава.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 25, 2006 10:19 pm

ОК, срещата е 18:45 пред Мултиплекса. Ако някой иска да ходи още извън тия, с които сме се разбрали, да ми пише смс до утре ПРЕДИ 11 сутринта.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 26, 2006 9:09 am

Ми там ше съм и от по-рано. Че не знам от де ше се добера с тая блокада около ндк, има ли трамваи там нема ли.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 26, 2006 10:43 am

Значи МП е затворен, така че ще е в Арена със сигурност. Който има проблеми с туй, плз да звънка на Морви/Рольо максимално бързо ;)
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Apr 26, 2006 12:06 pm

Ок за Арена-та, а къде и в колко ще си направим среща в такъв случай?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 26, 2006 3:04 pm

Дам, а бяха и махнали прожекцията идиотите... Начи сме от 20:50 там, среща 20 долу в метрото, около фонтанчето.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Apr 26, 2006 3:13 pm

хайде няма да ви спойлвам монолога, в който V се представя, но ми напомнете да ви постна линк след като го гледате :) Ако преди това не го намерите сами :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 26, 2006 4:35 pm

Е аз го знам ениуей, но не спойлвай сега, пусни го нейде след осем.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Apr 26, 2006 8:41 pm

Тъпичък ми се видя филма, но поне добре се посмяхме на глупостите в него. Няколко нелоши монолога на главния герой (като звучене, не като смисъл), приличен екшън и това беше общо взето. Не че е малко при помията заливаща кината. :lol:

P.S. Забравих един важен плюс, а именно поуката от този филм - believe in the power of yuri and everything is possible! :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 27, 2006 12:13 am

Мноу добро си е филмчето.

http://vforvendetta.warnerbros.com/

...and a history lesson ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes
Last edited by Xellos on Thu Apr 27, 2006 12:18 am, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 27, 2006 12:14 am

Аз се консолидирам с мнението на Симеон тоя път - филмът кърти. Изпълни ме отвсякъде 8-).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 27, 2006 12:34 am

v-тата ;)
Spoiler: show
V: Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is it vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.