Утре след 19 как ви звучи?

Напълно съм съгласен. Достави ми също толкова удоволствие, колкото Sin City, макар че Градът все пак е малко по-добър според мен. А монологът с думи започващи с "v" просто кърти от всякъде и освен това беше сравнително кадърно преведен, доколкото видях, което си е цяло чудо.Roland of Gilead wrote:Така, начи, филмът поне според мен кърти...имам мерак да го гледам пак...
Не, че нещо, но Килуа може да вземе евтини билети със същия успех и в Арената, там принципът е абс същият. Даже напротив, напоследък в МП са по-злобни, когато един ученик иска много ученически билети.Moridin wrote:Аз лично съм за Мултиплекса, първо щото лекциите ми са до 7 и трябва да изпусна бая за да стигна до Арена навреме, и второ щото ако Киллуа я пуснат/се навие, ще можем и евтинки билети да вземем.
Пропусна да споменеш "крака", щото и такива хора има.Roland of Gilead wrote:освен това е достатъчно удобно и широко, за да може човек, който непрекъснато има чанти, цигулки, трактори и боинги по себе си да се разположи нормално. В МП трябва да вися от тавана общо взето.
Морве, знаем, че си дългокрака мацка, но след като на мен не ми се налага да си ги свивам...Morwen wrote:Принципно и аз съм за Мултиплекса, защото честно казано, не мога да усетя чак таква разлика в качеството, само редовете са по тесни и трябва да си свивам караката.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] and 2 guests