Първи април sucks

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Ghibli
Elder God

Първи април sucks

Post by Ghibli » Sat Apr 01, 2006 9:13 pm

Или какво мислите за нашенския вариант на деня на шегата, превърнал се незнайно защо в ден на лъжата? След като прочетох поредната тема с лъжлива, но не и забавна информация, се питам какво удоволствие се получава от това да излъжеш просто така? В това да ти се вържат ли е кефът? Броят излъгани зачита ли се за точки? Но нямам предвид само форумите, а цялата традиция по "отбелязване на празника". Вместо да се потрудят да направят хубава шега, която да донесе добро настоение, хората просто гледат да излъжат. Е, аз не обичам да ме лъжат... Тъпо ми е едно такова от всичко това :(
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sat Apr 01, 2006 9:38 pm

Егати, тъкмо мислех да пусна тема "Робърт Джордан се развежда, болестта е била блъф" с линк към някоя тъпа картичка "You were fooled!", а каква стана тя... Не стига, че някой ме е изпреварил с далеч по-лоша реализация на подобна изея, ами и сега ще има неколкостранична дискусия на тема истина и лъжа. Ужас!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sat Apr 01, 2006 10:11 pm

Ми не, не е за това темата. Благодаря за веселия сарказъм, но точно този път не успявам да го оценя.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 01, 2006 10:13 pm

Ми тъпо е, ма не се впечатлявам особено...
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Apr 01, 2006 10:19 pm

Хич не обичам да ме правят на глупачка. И не е въпрос на връзване или не. Току що, например, ме стресираха с една 'картичка', подскочих направо.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Apr 01, 2006 10:52 pm

В интерес на истината от години не са ме лъгали на този ден, а аз самата по принцип не мога да лъжа и не отбелязвам "празника" по никакъв начин :) Наистина ми е леко тъпо някой като почне да се чуди каква лъжа да измисли на този ден :roll:

Crystal
E'lir

Post by Crystal » Sun Apr 02, 2006 12:22 am

не мога да не се съглася, че е много тъпо да се бъзикаш със здравето и живота на някой, май и идеята на този ден е леко изкривена, като всичко в милата ни родина, впрочем, така че не ме учудват никакви тъпизми, представени като "първоаприлски шеги" :?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Apr 02, 2006 5:11 pm

Бе мани... Инак даскалката ми по пеене седяи се чуди сума време как да излъже сина си, най-накрая орди гениалната идея да го извика и да му каже, че баща му го търсел по телефона. В крайна сметка реши, че не е Бог знае каква шега и се опита да съчини друга, а аз в това време споделих, че се е чуло, че Путин е хомосексуалист... Тя се върза. Много убедителна ше да съм била, не мога да си го обясня :mrgreen:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Apr 02, 2006 5:32 pm

Аз съм горе-долу кат Мушу. Срещал съм и добри попадения, но повечето опити за лъжи на тоя ден са доста безидейни и или няма смисъл от тях, или се разгадават лесно. По принцип самото лъжене предполага или:
а) ще кажеш нещо хубаво и невярно - в който случай после само жънеш разочарование
б) ще кажеш нещо лошо и невярно - в който случай си остава горчивият привкус от лошото
в) ще кажеш нещо уж новина и невярно - в който случай who gives a fuck?
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Apr 02, 2006 6:03 pm

Малоумие, малко са ни непървоаприлските лъжи та и официално да има.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Couatl
Sorcerer

Post by Couatl » Sun Apr 02, 2006 8:38 pm

На форума рпгбг.нет Миерин миналата година wrote:Първата ми жертва беше майка ми, която "зарадвах" с новината, че съм бременна. При тази честитка майка ми както си седеше спокойно в стола подскочи и ме изгледа стреснато

Втората жертва на същата шега беше сестра ми. Тя работи в чужбина и като й пратих смс-а задъхано ми се обади и вика "Ало", аз веднага й честитих първи април и чух едно шумно издишване и заплаха за бой Поканих нея както и всички вас днес вечерта на раждането, ще бъдат близначки и ще се казват и двете Антония
:поклон:
...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Apr 03, 2006 9:00 am

дори няма нужда и от коментар това :x
Image