Първи април sucks
Moderator: Moridin
Първи април sucks
Или какво мислите за нашенския вариант на деня на шегата, превърнал се незнайно защо в ден на лъжата? След като прочетох поредната тема с лъжлива, но не и забавна информация, се питам какво удоволствие се получава от това да излъжеш просто така? В това да ти се вържат ли е кефът? Броят излъгани зачита ли се за точки? Но нямам предвид само форумите, а цялата традиция по "отбелязване на празника". Вместо да се потрудят да направят хубава шега, която да донесе добро настоение, хората просто гледат да излъжат. Е, аз не обичам да ме лъжат... Тъпо ми е едно такова от всичко това 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Lubimetz13
- Mistborn
Егати, тъкмо мислех да пусна тема "Робърт Джордан се развежда, болестта е била блъф" с линк към някоя тъпа картичка "You were fooled!", а каква стана тя... Не стига, че някой ме е изпреварил с далеч по-лоша реализация на подобна изея, ами и сега ще има неколкостранична дискусия на тема истина и лъжа. Ужас!
Бе мани... Инак даскалката ми по пеене седяи се чуди сума време как да излъже сина си, най-накрая орди гениалната идея да го извика и да му каже, че баща му го търсел по телефона. В крайна сметка реши, че не е Бог знае каква шега и се опита да съчини друга, а аз в това време споделих, че се е чуло, че Путин е хомосексуалист... Тя се върза. Много убедителна ше да съм била, не мога да си го обясня 

- Moridin
- Global Moderator
Аз съм горе-долу кат Мушу. Срещал съм и добри попадения, но повечето опити за лъжи на тоя ден са доста безидейни и или няма смисъл от тях, или се разгадават лесно. По принцип самото лъжене предполага или:
а) ще кажеш нещо хубаво и невярно - в който случай после само жънеш разочарование
б) ще кажеш нещо лошо и невярно - в който случай си остава горчивият привкус от лошото
в) ще кажеш нещо уж новина и невярно - в който случай who gives a fuck?
а) ще кажеш нещо хубаво и невярно - в който случай после само жънеш разочарование
б) ще кажеш нещо лошо и невярно - в който случай си остава горчивият привкус от лошото
в) ще кажеш нещо уж новина и невярно - в който случай who gives a fuck?
This is it. Ground zero.
Малоумие, малко са ни непървоаприлските лъжи та и официално да има.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Couatl
- Sorcerer
:поклон:На форума рпгбг.нет Миерин миналата година wrote:Първата ми жертва беше майка ми, която "зарадвах" с новината, че съм бременна. При тази честитка майка ми както си седеше спокойно в стола подскочи и ме изгледа стреснато
Втората жертва на същата шега беше сестра ми. Тя работи в чужбина и като й пратих смс-а задъхано ми се обади и вика "Ало", аз веднага й честитих първи април и чух едно шумно издишване и заплаха за бой Поканих нея както и всички вас днес вечерта на раждането, ще бъдат близначки и ще се казват и двете Антония
...
- herairness
- Jaghut Tyrant